Boblespa Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Boblespa

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

F
Fisher
Jeg har nylig kjøpt et Lay-Z-Spa boblebad fra Boblespa, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med produktet og kundeopplevelsen. Bestillingen min ble enkelt utført på nettstedet deres, og leveringen v...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En Fornøyd Kundes Erfaring Med Lay-Z-Spa Fra Boblesa

  Jeg har nylig kjøpt et Lay-Z-Spa boblebad fra Boblespa, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med produktet og kundeopplevelsen. Bestillingen min ble enkelt utført på nettstedet deres, og leveringen var utmerket - det kom rett til døren min! Produktet i seg selv er av høy kvalitet og fungerer fantastisk bra. Jeg har allerede brukt det flere ganger siden jeg fikk det. Hva som var spesielt imponerende var kundeservice-opplevelsen min ved Boblespa. De svarte raskt på spørsmålene mine før bestillingen ble plassert, noe som gjorde hele prosessen glatt og problemfri. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Lay-Z-Spa boblebad fra Boblespa til noen som ser etter en flott oppblåsbar jacuzzi-oppgradering for hjemmet sitt eller hytte. Takk så mye, Boblespa!


Andre så også på