Biltema Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Biltema

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Ashtyn Wiegand
Jeg besøkte nylig Biltema og var veldig fornøyd med utvalget deres. De tilbyr et bredt spekter av produkter for hele familien, fra bildeler og MC-tilbehør til verktøy, båtutstyr, bilpleieprodukter ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En smilende fornøyd kunde hos Biltema

  Jeg besøkte nylig Biltema og var veldig fornøyd med utvalget deres. De tilbyr et bredt spekter av produkter for hele familien, fra bildeler og MC-tilbehør til verktøy, båtutstyr, bilpleieprodukter og mer. Det som virkelig imponerte meg var kvaliteten på produktene de solgte. Jeg følte at jeg fikk mye valuta for pengene mine. Dessuten var personalet hjelpsomme når jeg trengte assistanse i å finne det jeg lette etter. Jeg satte også pris på hvordan butikken hadde organisert alt i forskjellige kategorier slik at det var enkelt å navigere gjennom butikken uten stress. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Biltema til noen som leter etter høykvalitetsprodukter til rimelige priser.


Andre så også på