Biltema

Alle anmeldelser

Biltema

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Biltema

Er du på jakt etter en butikk som selger alt fra bildeler til campingartikler? En butikk med variert utvalg kan fort spare deg mye tid og penger da du enkelt kan handle alt på et og samme sted. Det finnes likevel mange forskjellige butikker innen dette segmentet, noe som kan gjøre det vanskelig å velge. Kan for eksempel Biltema være et godt alternativ for deg? Her på ReviewsBird kan du finne ut alt du trenger å vite om denne nettbutikken gjennom å lese om andre kunder sine erfaringer før du setter i gang med handelen.

Om Biltema
Biltema er en butikkjede som består av både fysiske butikker og nettbutikk. Firmaet er opprinnelig svensk og ble etablert 1963 med sitt hovedkontor i Helsingborg. I 1983 kom firmaet til Norge og i dag er de også til stede i Finland og Danmark. Biltema har til sammen over 140 ulike varehus og de har innkjøpskontor i både Europa og Asia. Den norske virksomheten til Biltema har sitt hovedkontor på Jessheim og mer enn 60 varehus med over 1400 ansatte. I følge selskapet selv er deres visjon å kunne tilby et variert utvalg av høy kvalitet til de beste prisene.

Produkter og tjenester av Biltema
Sortimentet til Biltema er variert og fordeler seg over flere ulike produktkategorier. Utvalget er delt inn etter hovedkategoriene bil - mc, sykkel - elsykkel, båt, fritid, hjem, kontor - multimedia, bygg, bilpleie og verktøy. Produktene strekker seg med andre ord fra spesifikke bildeler til lykter og lanterner. Under kategorien hjem og fritid kan du forvente å finne sesongvarer som blant annet hagemøbler, campingutstyr, grill og drivhus. På nettsiden kan du også finne en oversikt over alle de norske varehusene med adresse og åpningstider, i tillegg til å kunne sjekke lagerbeholdningen for ulike produkter. Biltema tilbyr et såkalt "klikk og hent" konsept, noe som vil si at du kan kjøpe alle varene du ønsker gjennom nettbutikken og velge hvilket varehus du ønsker å hente varene fra. Du har automatisk 30 dager åpent kjøp på bestillinger fra denne nettbutikken, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Dersom du ønsker å holde deg oppdatert på for eksempel nyheter i sortimentet, tilbud og kampanjer så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlig informasjon om dette på e-post. Du kan også følge selskapet på sosiale medier som Facebook, Twitter, Instagram og YouTube.

Komplimenter, klager og tips om Biltema
Har du handlet varer fra denne nettbutikken? Eller har du noen andre erfaringer med produktene deres? Vi vil gjerne høre om din opplevelse! Vi blir svært takknemlige hvis du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding. Fortell gjerne litt om din erfaring med brukervennligheten til nettsiden - var det enkelt å finne frem til produktene du lette etter? Kvaliteten på produktet - stod varen til forventningene? Kundeservicen, eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre lesere som vurderer å handle fra dette selskapet.