BGA

Alle anmeldelser

BGA

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Christiania Glasmagasin
Christiania Glasmagasin

Noen ganger vil man bare ha noe ekstra fint til hjemmet. Det er ikke ofte man er helt sikker på hva det er man vil ha, men noe fint er alltid...

Logo Solarplexius
Solarplexius

Det er alltid godt og gøy å ta seg en kjøretur. En god gammeldags road trip er undervurdert, og det er så mye å se ...

Logo Axel Arigato
Axel Arigato

Mote er noe som er viktig for mange, og det har det egentlig vært i mange år også. Det er noe som har dominert kulturlivet for ma...

Logo Kniveksperten.no
Kniveksperten.no

Det er mange ting man trenger og bruker i hverdagen for å gjøre at den skal gå litt lettere. Det er jo ingen tvil om at livet i ...

BGA

Interiør er noe veldig mange er opptatte av, men som kanskje ikke alle vet hvordan de skal gjøre. Det er en vanskelig balansegang sånn sett, hvor man vil få til det optimale hjemme, samtidig som det helst ikke skal koste for mye? Det er som sagt vanskelig, men ikke umulig. Ta bare en titt på hva du finner hos BGA, en butikk som er veldig fristende å handle i med en gang man besøker. Uansett om du har erfaring eller ei så anbefaler vi at du leser gjennom vår anmeldelse for mer informasjon. Det kan faktisk være gull verdt for deg, så har du alt du trenger for å forandre litt på hjemmet ditt, til det bedre. Les her for mer!

Hva du bør vite om BGA
Dette er en svensk butikk, som kanskje er greit å vite for de fleste. Det er kanskje ikke det viktigste, men når det er en svesnk butikk så betyr det også mer ansvar for bedriften, og at du som kunde har langt enklere med handelen. Spesielt om man sammenligner om du skulle handlet i andre land. Da er det tross alt bedre i Sverige, og spesielt når du også finner det du faktisk er ute etter. BGA har også en fysisk butikk i Oslo som du kan besøke, og det kan det jo kanskje være verdt å gjøre også. Det er et stort selskap som selger i mange forskjellige land i EU, så du kan definitivt stole på det du får, for å si det sånn.

Når du bestiller fra BGA kan du også forvente å bli behandlet godt. Det innebærer at du får gratis frakt ved bestillinger over 999 kroner, og at du har åpent kjøp i 60 dager. Det er mye av det man forventer, men det er bra å se at de har det på plass.

Hva du kan kjøpe
Ser man på hvordan BGA snakker om seg selv så er det som en fotobutikk, eller nærmere bestemt et rammeverksted. Og selv om det til en viss grad fortsatt er sant, så er det ingen tvil om at selskapet har utviklet seg kraftig de siste årene, og er i dag noe av en komplett interiørbutikk. Den selger alt du trenger for at hjemmet ditt skal se fint og moderne ut, eller gammeldags, om det er det du er ute etter. De selger i så mange forskjellige interessante kategorier som tekstiler, rammer, speil, fotoalbum, innredning og mye annet.

Det er naturlig at det er den variasjonen som blir sett på som en styrke også, og de selger fra noen fantastiske varemerker som gjør seg flott i ethvert hjem. Og trenger du litt hjelp, kanskje litt inspirasjon, så har de en egen kategori for det også, så ta gjerne en titt. Vi er i hvert fall veldig fornøyd med denne butikken, og vi tror at du kommer også til å være det.

Om noen av dere har handlet der så fortell om det her hos oss!