BGA Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

BGA

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Shanahan
Jeg var nylig på utkikk etter noen nydelige rammer og speil til å innrede hjemmet mitt. Jeg kom over BGA, og jeg kan ærlig si at dette var den beste handleopplevelsen jeg har hatt på lenge. Det før...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Svinger rundt fire vegger – Anmeldelse av BGA

  Jeg var nylig på utkikk etter noen nydelige rammer og speil til å innrede hjemmet mitt. Jeg kom over BGA, og jeg kan ærlig si at dette var den beste handleopplevelsen jeg har hatt på lenge. Det første som falt meg i øynene da jeg besøkte nettsiden deres, var bredden av produkter de hadde å tilby. BGA tilbyr ikke bare en rekke flotte rammer og speil, men også et bredt utvalg av tekstiler og posters i Skandinavisk design som umiddelbart fanget min interesse. Det var vanskelig å velge mellom alle de flotte alternativene deres, men med 90 dagers kjøpegaranti følte jeg meg veldig trygg i valgene mine. Når varene først ble sendt til meg, ble jeg positivt overrasket over hvor rask leveringen faktisk var. Kvaliteten på produktene er fantastisk! Rammen holder bilder eller kunstverker godt plassert inne i den uten fare for å falle ut eller bli ødelagt. Speilet er stort og gir god refleksjon samtidig som det er solid nok til at man slipper bekymringen om det kan knuses lett. Hos BGA får du tidløse møbler laget for et moderne hjem - stilrenhet tar sjelden slutt så lenge du handler hos dem! Helt klart anbefalt!


Andre så også på