Bellroy Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Bellroy

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Agustin
Jeg har nettopp kjøpt en Bellroy lommebok og jeg er veldig fornøyd med produktet. Designet er elegant, funksjonelt og godt gjennomtenkt. Lommeboken er laget av høykvalitets materialer som føles dyr...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Bellroy: Den perfekte kombinasjonen mellom stil og funksjonalitet

  Jeg har nettopp kjøpt en Bellroy lommebok og jeg er veldig fornøyd med produktet. Designet er elegant, funksjonelt og godt gjennomtenkt. Lommeboken er laget av høykvalitets materialer som føles dyrisk i hånden. Det var tydelig at Bellroy hadde brukt mye tid på å sikre at hver detalj var tatt godt vare på fra størrelsen til hvor mange kort den kunne holde. Det har også et spesielt rom for å oppbevare sedler, slik at alt holdes organisert og ryddig. Jeg ble imponert over servicen også, ettersom det bare tok noen få dager før lommeboken ankom min adresse etter bestilling. Jeg vil absolutt anbefale Bellroy-produkter for alle som leter etter stilige men praktiske alternativer når det kommer til bæreutstyr.


Andre så også på