Barbershop Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Barbershop

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

G
Germaine Batz
Jeg hadde en fantastisk opplevelse på Barbershop.no! Jeg kjøpte barberhøvel og barberkrem fra deres nettbutikk, og produktene var av høy kvalitet. Leveringen var rask og smidig, akkurat som forvent...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Opplevelsen min hos Barbershop

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse på Barbershop.no! Jeg kjøpte barberhøvel og barberkrem fra deres nettbutikk, og produktene var av høy kvalitet. Leveringen var rask og smidig, akkurat som forventet. Jeg satt stor pris på den trygge handelen de tilbyr med lager og kundeservice i Norge. Det gir meg en ekstra følelse av tillit når jeg handler på nettet. Det var også lett å finne det jeg lette etter på nettsiden deres, takket være gode beskrivelser av produktene. En hyggelig bonus var at jeg fikk gratis prøver med min bestilling! Alt i alt vil jeg definitivt handle igjen hos Barbershop.no i fremtiden, og kan anbefale dem til alle som er interessert i å få produkter av høy kvalitet for barbering eller skjeggpleie.


Andre så også på