Axel Arigato

Alle anmeldelser

Axel Arigato

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo AliExpress
AliExpress

Selv om det fortsatt er vanlig å handle i fysiske butikker, kan vi ikke legge skjul på at det er mye lettere å handle via nett. D...

Logo Dresslily
Dresslily

Man kan alltids behøve noe nytt til garderoben. Det trenger ikke nødvendigvis å være fra Gucci, men noe fint skader ikke....

Logo Birk Sport
Birk Sport

Er det noe nordmenn er så er det det at vi er aktive. Kanskje ikke i akkurat like stor grad som tidligere, men om si sammenligner oss med res...

Logo ChicMe
ChicMe

Det er alltid gøy og spennende når man kjøper seg noe nytt å ta på seg. Det er ikke sånn at det nødven...

Axel Arigato

Mote er noe som er viktig for mange, og det har det egentlig vært i mange år også. Det er noe som har dominert kulturlivet for mange, og selv om mote koster mye penger, så er det folk som er villig til å bruke penger på det. Derfor finnes det jo luksusmerker som Dior for eksempel, som tjener flere milliarder i året. Og de er ikke de eneste, da det finnes mange lignende merker rundt om. Axel Arigato er et lignende merke, som du kanskje vil bli kjent med? Er det en butikk som du har erfaring med? Om ikke så les gjerne vår anmeldelse her hvor vi skal forsøke å gi deg så mye informasjon som mulig. Så får du kanskje litt inspirasjon til neste shoppingtur!

Hva du bør vite om Axel Arigato
En av tingene man legger merke til umiddelbart er navnet. Det er et interessant navn, som man med en gang blir nysgjerrig på hva den driver med. Det er ikke alle som har den luksusen, selv om selve navnet er bare et merkenavn, det er ingen som faktisk heter det. Selskapet ble startet av et par svensker i 2014, og har gjort enorm suksess på veldig kort tid faktisk. Det er jo noe man liker å se dersom man er interessert i handel i en slik butikk, og det er definitivt også betryggende. Dette er en butikk som selger til flere land, Norge inkludert, og du kan gjerne ta kontakt med dem om du skulle behøve noe hjelp til det også.

Handler du der så får du gode og kundevennlige vilkår. Det innebærer blant annet at du har returrett, og når du bestiller derfra så sender de fra varehuset i Sverige. Det gjør at du får produktet raskt og effektivt, og at du får det meste ut av det du har kjøpt.

Hva du kan kjøpe
Det er jo her det store trekkplasteret ligger, for å si det sånn. De har noe for alle, uansett om det er kvinner, menn eller barn. Og de har faktisk også utvidet sortimentet, slik at du kan kjøpe varer til hjemmet, som et flott teppe, eller kanskje du heller vil ha en flott badekåpe?

Men det er klart, det er klærne som er fokuset og de selger bokstavelig talt innenfor alle kategorier du behøver, og det med gode priser i tillegg. Det er enkelt og smidig å finne noe du liker. Prisene er gode som sagt, men de følger kvaliteten, og da dette er et motemerke så kan du naturlig nok anta at prisene er høyere enn om du kjøper hos H&M, men det er vel akkurat det man er ute etter også, eller hva? Så er det jo greit at de selger for både barn og voksne, da man får muligheten til å matche stilen, noe mange liker å gjøre.

Har du handlet hos Axel Arigato? Fortell oss om det, og om det er noe du anbefaler andre å gjøre også, nøl ikke!