Axel Arigato Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Axel Arigato

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

Z
Zboncak
Jeg har nylig kjøpt et par sko fra Axel Arigato sin offisielle nettbutikk og jeg er strålende fornøyd med produktet mitt. Skoene var av høy kvalitet og var veldig behagelige å gå i. Jeg hadde aldri...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Axel Arigato: Overlevert Pakke Fra Det Offisielle Online-Butikken

  Jeg har nylig kjøpt et par sko fra Axel Arigato sin offisielle nettbutikk og jeg er strålende fornøyd med produktet mitt. Skoene var av høy kvalitet og var veldig behagelige å gå i. Jeg hadde aldri prøvd dette merket før, men ble imponert over utvalget deres av forskjellige stiler og farger for både menn og kvinner. Nettstedet var også brukervennlig, og det gjorde hele kjøpsprosessen enkel. De tilbyr rask levering, noe som er viktig for meg når jeg handler på nettet. Når det gjelder prisene sammenlignet med andre luksusmerker innen skobransjen, synes jeg de var rimelige uten at det gikk utover kvaliteten eller designet. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Axel Arigato hvis du leter etter komfortable, stilige sko til en god pris!


Andre så også på