Audible Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Audible

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

T
Tess
"Audible UK - Fantastisk lydbokopplevelse" Jeg har nylig prøvd ut Audible og jeg er veldig imponert over deres tjenester. Deres utvalg av audiobooks, dramaer, dokumentarer og podcaster er helt fan...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  (*) Gratis Audiobook fås kun ved registrering via kodene fra FT.com

  "Audible UK - Fantastisk lydbokopplevelse" Jeg har nylig prøvd ut Audible og jeg er veldig imponert over deres tjenester. Deres utvalg av audiobooks, dramaer, dokumentarer og podcaster er helt fantastisk med mer enn 450 000 titler å velge mellom. Jeg var faktisk overrasket over å finne flere bøker som ikke var tilgjengelige på andre digitale plattformer. Det beste med Audible sin tjeneste må være deres enkle prosess for nedlasting av lydbøker og hvordan du kan spille dem av gjennom din favoritt enhet. Også, de tilbyr et gratis prøveabonnement i 30 dager som lar deg laste ned en GRATIS lydbok (*). Jeg fant også at kundestøtten var fantastisk bra hos Audible da jeg hadde noen spørsmål om mitt abonnement, de svarte raskt og hjalp meg umiddelbart. Jeg vil definitivt fortsette å bruke denne fantastiske tjenesten for mine fremtidige lyd bokbehov.


Andre så også på