Attitude Clothing Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Attitude Clothing

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Casper
Jeg har nylig kjøpt klær fra Attitude Clothing og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med produktene og tjenesten. Som en person som liker alternativ stil og gotisk mote, fant jeg ut at dette nettst...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Flott sted for alternativ mote

  Jeg har nylig kjøpt klær fra Attitude Clothing og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med produktene og tjenesten. Som en person som liker alternativ stil og gotisk mote, fant jeg ut at dette nettstedet hadde et bredt utvalg av produkter til rimelige priser. Bestillingsprosessen var enkel, og leveringstiden var raskere enn forventet. Jeg setter også pris på gratis fraktalternativer, noe som gjorde det mer budsjettvennlig for meg å handle her. Klærne jeg mottok var i god stand og størrelsen passet perfekt. Detaljer som trykk eller broderi virket holdbare etter flere vasker, noe som viser kvaliteten på produktene de selger. Alt i alt vil jeg gi Attitude Clothing min anbefaling til alle mine venner som ønsker å eksperimentere med sin stil uten å bryte banken. Takk for den flotte tjenesten!


Andre så også på