Apotera Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Apotera

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Hodkiewicz
Jeg er så fornøyd med min opplevelse hos Apotera! Jeg bestilte mine legemidler og kosmetikk på nettet og fikk dem levert lynraskt. Det var så enkelt å finne produktene jeg trengte, og prisene var v...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Apotera gjorde mitt liv lettere

  Jeg er så fornøyd med min opplevelse hos Apotera! Jeg bestilte mine legemidler og kosmetikk på nettet og fikk dem levert lynraskt. Det var så enkelt å finne produktene jeg trengte, og prisene var virkelig gode sammenlignet med hva jeg har sett andre steder. En ting som virkelig skiller seg ut for meg om Apotera er det store utvalget av produkter de tilbyr. De hadde alt jeg trengte, fra klassiske apotekvarer til høykvalitets skjønnhetsprodukter. Og siden alt kunne bestilles online, slapp jeg å bekymre meg for ventetider eller lang kø i butikken. En annen ting som imponerte meg var deres kundeservice. Jeg måtte kontakte dem angående en spørsmål rundt et produkt, og de responderte raskt og profesjonelt. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Apotera til alle som ønsker et praktisk alternativ når det kommer til kjøp av apotekvarer på nettet - deres brede utvalg av produkter kombinert med fantastisk kundeservice får topp karakter fra meg!


Andre så også på