Animigo Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Animigo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Susan
Jeg har nylig kjøpt tillskott for min katt fra Animigo og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Bestillingen var enkel å gjennomføre på nettstedet deres, og leveransen kom raskt direkte til døren ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse: Naturlige Tillskott for Katter fra Animigo

  Jeg har nylig kjøpt tillskott for min katt fra Animigo og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Bestillingen var enkel å gjennomføre på nettstedet deres, og leveransen kom raskt direkte til døren min. Jeg ble spesielt imponert over at produktene fra Animigo er naturlige og trygge for kjæledyrene mine. Jeg kan føle meg trygg på å gi dem disse tillskottene uten bekymring for bivirkninger eller skadelige ingredienser. Det beste av alt er at jeg allerede ser positive resultater hos katten min etter bare noen få ukers bruk av disse tillskottene. Hun virker mer energisk og sunnere, noe som gjør meg glad som eier. Oppsummert vil jeg absolutt anbefale Animigo til alle som leter etter høykvalitets-tilskudd til sine firbente venner!


Andre så også på