Amberly Cosmetics Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Amberly Cosmetics

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Madge Dach
Jeg fikk nylig prøve hudpleieserien til Amberly Cosmetics og jeg må si at jeg er imponert over produktene deres. Som en forbruker som ikke er særlig smart når det kommer til kosmetikk, var jeg usik...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En nyttliv til ansiktshuden

  Jeg fikk nylig prøve hudpleieserien til Amberly Cosmetics og jeg må si at jeg er imponert over produktene deres. Som en forbruker som ikke er særlig smart når det kommer til kosmetikk, var jeg usikker på hva jeg trengte å bruke for min hudtype. Men da jeg kom over Amberly Cosmetics sin nettside, ble det mye lettere å forstå hva hver ingrediens gjorde og hvilket produkt som ville passe meg best. Produktene var lett å bestille og de ankom innen få dager. Det var svært tydelige instruksjoner på hvordan man skulle bruke hvert produkt i serien og etter bare noen få uker med bruk la jeg merke til forskjellen på huden min! Det beste med Amberly Cosmetics er at alle ingrediensene er naturlige - ingen skadelige kjemikalier eller andre stoffer som kan være farlige for huden din. Jeg følte meg trygg på at disse produktene var bra både for helsen min og miljøet. Alt i alt har denne erfaringen vært veldig positiv, og jeg vil definitivt fortsette å bruke produkter fra Amberly Cosmetics framover!


Andre så også på