Amberly Cosmetics

Alle anmeldelser

Amberly Cosmetics

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Amberly Cosmetics

Det finnes ikke lenger noen grunn for å stresse med å få tid til å reise til den nærmeste butikken for å handle varer som hudpleie- og kosmetikkprodukter. I dag kan du handle alt du trenger av dette på nett. Amberly Cosmetics er en nettbutikk innen dette segmentet som fører en rekke egenproduserte produkter. Men hvordan kan du finne ut om dette er en pålitelig forhandler av trygge produkter før du utfører et kjøp hos de? Her på denne siden hjelper vi deg med dette, vi deler informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av Amberly Cosmetics for å gjøre det enkelt for deg å finne ut om dette er en butikk for deg.

Om Amberly Cosmetics
Amberly Cosmetics er et firma som produserer egne produkter innen kosmetikk og hudpleie. Selskapet er etablert i Stavanger og ble grunnlagt i 2016 av Bjørn Erik Bjørnsen. Kosmetikkmerket har fokus på produkter som er tilpasset det nordiske klimaet og behovene dette medfører. Selskapets visjon er å produsere varer som passer til alle hudtyper, hylle mangfoldet, se bort fra trender og sette mennesket i fokus.  

Produkter og tjenester av Amberly Cosmetics
Amberly Cosmetics selger en rekke ulike produkter innen skjønnhet, kosmetikk og hudpleie. Deres to hovedkategorier er hudpleie og makeup. Innen hudpleie kan du forvente å finne produkter som solfaktor, dag kremer, ansiktsrens, øyekrem mm. Sminkeseksjonen inneholder produkter som leppestift, øyenskygger, eyeliner, mascara, lipgloss og mye mer. Når du handler fra Amberly Cosmetics har de et fast fraktbeløp på 49kr, men dersom totalbeløpet av ordren din er på, eller over 100kr vil frakten være gratis. Selskapet selger til alle adresser i Norge med unntak av Svalbard, Jahn Mayen og Bjørnøya. Amberly Cosmetics følger den norske angrerettloven som gir deg 14 dagers angrerett på alle kjøp. Dette vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge varen fremstår som ny, ubrukt og uåpnet i sin originalemballasje. Alle prisene på nettsiden er inkludert den norske merverdiavgiften, og siden dette er et Norsk selskap vil det ikke påbeløpe noen ekstra avgift for toll på noen av varene. Amberly Cosmetics tilbyr betaling via både de vanligste metodene som VISA og Mastercard, men også via Vipps og fakturabetaling via Collector bank. Produktene til Amberly Cosmetics er også blitt vurdert som dyrevennlige av Dyrevernalliansen, noe som vil si at de har fått bekreftet at ingen av produktene eller ingrediensene til selskapet blir testet på dyr. Det kan være lurt å se eller søke etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din dersom du bestemmer deg for å handle hos dette selskapet.

Komplimenter, klager og tips om Amberly Cosmetics
Har du handlet produkter fra Amberly Cosmetics? Eller har du andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse. Si gjerne litt om produktet, kvaliteten, leveringstiden og annen informasjon du tror kan være nyttig for andre når de skal bestemme seg for om de ønsker å handle fra denne nettbutikken!