Adorama Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Adorama

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Cloyd
Jeg har nylig kjøpt et produkt fra Adorama og vil gjerne dele min erfaring med dem. Jeg var imponert over deres raske frakt og enkle bestillingsprosess. Prisene deres var også konkurransedyktige sa...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv handelopplevelse hos Adorama

  Jeg har nylig kjøpt et produkt fra Adorama og vil gjerne dele min erfaring med dem. Jeg var imponert over deres raske frakt og enkle bestillingsprosess. Prisene deres var også konkurransedyktige sammenlignet med andre forhandlere på markedet. Da jeg mottok varen, fant jeg ut at den hadde en mindre defekt, men kundeservice hos Adorama var veldig hjelpsomme i å rette opp situasjonen og ordnet en rask erstatning av produktet mitt uten problemer. De ga meg god informasjon gjennom hele prosessen for å sikre at alt ble taklet effektivt. Generelt sett har jeg hatt en positiv opplevelse shopping med Adorama på grunn av deres gode produkter og ypperlige kundestøtte. Jeg vil definitivt anbefale dette selskapet til alle som leter etter elektronikk eller fotoutstyr.


Andre så også på