Pizzabakeren

Alle anmeldelser

Pizzabakeren

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Pizzabakeren

Er du på jakt etter den beste pizzarestauranten? Ønsker du å kunne bestille pizzaen rett hjem enkelt på nett? Det finnes flere ulike restaurantkjeder i Norge innen dette segmentet, og de fleste av dem er også tilgjengelig på nett. Så hvordan velger du den rette for deg? Det beste du kan gjøre for å finne frem til de aller beste tjenesteleverandørene er å lese om andre kunder sine erfaringer. Her på ReviewsBird deler vi både informasjon og anmeldelser om de ulike selskapene. Se hva andre sier om for eksempel Pizzabakeren her!

Om Pizzabakeren
Pizzabakeren er en restaurantkjede som tilbyr både hjemlevering og spisesteder. Pizzabakeren ble etablert i 2003 og har siden da vokst til å ha over 160 bakerier fordelt over hele landet. Konseptet til Pizzabakeren er basert på hjemlevering, men de har også egne spisesteder. Pizzabakeren ble startet av Arild Ask Bringeland og William Gulliksen med hovedkontor i Sandnes. I 2016 åpnet selskapet også et pizzabakeri i Kina.

Produkter og tjenester av Pizzabakeren
Pizzabakeren er en restaurantkjede som fokuserer på hjemlevering av pizza, men som også har egne spisesteder. På nettsiden deres finner du en fullstendig oversikt over alle utsalgsstedene med både adresse og åpningstider. Når det kommer til å bestille pizza fra dette selskapet så kan du gjennomføre hele bestillingen på nettsiden deres. Du kan velge mellom en rekke ulike alternativer for både pizzabunn, pizzafyll, oster mm. Du kan også bestille tilbehør som for eksempel rømmedressing og brus. Pizzabakeren tilbyr også både vegetarianske og veganske alternativ for pizzaene sine. Vegetariansk og vegansk kost innebærer å ikke spise kjøtt og andre matvarer som inneholder produkter laget med innhold fra dyr. Etter at du har fullført ordren din kan du velge å betale med ulike metoder som blant annet VISA, Mastercard og Nets. Pizzabakeren har også et eget lojalitetsprogram som de kaller for PB-venn, dersom du registrerer deg som PB-venn kan du få tilgang til eksklusive tilbud eller andre fordeler. En av fordelene med dette lojalitetsprogrammet er for eksempel at Pizzabakeren spanderer hver 10ende pizza du kjøper fra dem. Dersom du er student kan du også benytte deg av Pizzabakeren sin studentrabatt. For mer informasjon og inspirasjon om produktene og tjenestene til dette selskapet så kan du følge med på sosiale medier som Facebook, Instagram og Twitter. Den nettbaserte tjenesten til Pizzabakeren er tilgjengelig både på PC gjennom deres nettleserversjon og gjennom en app som er tilpasset både iOS og Android enheter.

Komplimenter, klager og tips om Pizzabakeren
Har du smakt pizzaen til Pizzabakeren? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? For at du og alle våre lesere enkelt skal kunne finne frem til de beste og mest pålitelige tjenesleverandørene så ønsker vi her å samle så mye informasjon om de ulike selskapene som mulig. Derfor blir vi svært takknemlige hvis du legger igjen en anmeldelse med din erfaring med dette selskapet. Fortell gjerne litt om leveringstiden - var pizzaen fortsatt varm når du mottok den? Kvaliteten, kundeservicen eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av dette selskapet.