Pizzabakeren Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Pizzabakeren

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

O
Ozella Kreiger
Jeg prøvde Pizzabakeren for første gang i går og jeg ble veldig imponert over både kvaliteten på maten og service. Maten var deilig, med en tynn, sprø bunn slik en ekte italiensk pizza burde være. ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk opplevelse hos Pizzabakeren

  Jeg prøvde Pizzabakeren for første gang i går og jeg ble veldig imponert over både kvaliteten på maten og service. Maten var deilig, med en tynn, sprø bunn slik en ekte italiensk pizza burde være. Jeg bestilte også noen ørkenretter som alle var like fantastiske. Det beste av alt er at dette ikke trenger å koste skjorta! Prisene hos Pizzabakeren er definitivt rimelige, spesielt med tanke på hvor god maten faktisk smakte. Serviceopplevelsen var også utmerket. Personalet var hyggelig og effektivt, og bestillingssystemet på nett gjorde hele prosessen jevn og problemfri. Jeg kan absolutt anbefale Pizzabakeren til alle pizzaelskere der ute - du blir ikke skuffet!


Andre så også på