Gobble Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Gobble

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Joanne Abbott
Jeg nylig prøvde ut Gobble og jeg må si at opplevelsen var utmerket. Jeg var på jakt etter noe som ville gi meg sunne middagsalternativer uten å ta for mye tid og krefter, og det er akkurat hva jeg...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En sunn ny måltidserfaring

  Jeg nylig prøvde ut Gobble og jeg må si at opplevelsen var utmerket. Jeg var på jakt etter noe som ville gi meg sunne middagsalternativer uten å ta for mye tid og krefter, og det er akkurat hva jeg fikk med Gobble. Jeg bestilte en 15-minutters måltidsleveringspakke sammen med noen sideretter, alt var perfekt pakket når det kom til døren min. Instruksjonene ble grundig forklart slik at selv jeg kunne følge dem uten problemer! Jeg satte i gang med matlagingen av kylling og risotto retten som helt sikkert tok mindre enn de annonserte 15 minuttene. Resultatet var fantastisk; smaken av maten virkelig imponerte meg - veldig friskt, sunt og sjenerøst porsjonert. Mens vanligvis kan matlaging være stressende på grunn av oppvask- eller ryddeoppgavene etterpå, hadde Gobble tatt hensyn til dette også ved å forenkle hele prosessen fra start til slutt. Alt i alt vil jeg anbefale alle å prøve Gobble hvis man har lyst på et enkelt men sunt alternativ til ferdigmaten andre steder. Ikke la deg skremme av tanken om hjemmelagd mat - hjelpen du får her vil gjøre livet bedre!


Andre så også på