Cooper's Candy Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Cooper's Candy

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Botsford
Jeg har nylig bestilt godteri fra Cooper's Candy, og jeg må si at jeg er veldig imponert over opplevelsen min. Utvalget av godteri på nettstedet deres var stort, og det var enkelt å finne akkurat d...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Glad i Gode Ting? Da burde du besøke Coopers Candy

  Jeg har nylig bestilt godteri fra Cooper's Candy, og jeg må si at jeg er veldig imponert over opplevelsen min. Utvalget av godteri på nettstedet deres var stort, og det var enkelt å finne akkurat det jeg ønsket. Det var også veldig praktisk å kunne bestille godteriet mitt online, og leveransen kom raskt til døren min. Godteributikken i Sverige virker virkelig profesjonell, og produktene de tilbyr holder en høy kvalitet. Pakken med godteriet mitt kom godt pakket inn for sikker frakt, noe som viser at Cooper's Candy bryr seg om valutaen til kundene sine. Og når jeg endelig prøvde godtet smakte det fantastisk! Alt i alt vil jeg gjerne anbefale Cooper's Candy for hvem som helst som leter etter et bredt utvalg av søte ting på nettet.


Andre så også på