Cooper's Candy

Alle anmeldelser

Cooper's Candy

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Cooper's Candy

Liker du å unne deg med litt godis? Dette er du ikke alene om! Det er ikke mye som er bedre enn godteri på en lørdags kveld. Spesielt barn er glade i godteri. Mange små vil heller spise godteri enn å spise skikkelig mat, og det er jo ikke så rart! Før i tiden måtte man til kiosken eller butikken for å handle. I dag har vi flere alternativer. Om du ønsker har du muligheten til å bestille direkte fra mobilen. Spesielt nyttig er det jo om det er visse ting du ønsker å kjøpe som ikke finnes i butikken. Mange er jo glade i potetgull eller godteri fra Sverige blant annet, men det kan vi ikke kjøpe i Norge. Heldig vis har vi butikker som Cooper's Candy. Der kan du bestille en rekke ulike sorter. Om du er glad i godteri kan denne butikken være noe for deg, men har de så godt utvalg de skal ha det til? Hvor lang tid tar leveringen? kan du stole på denne nettbutikken? Kanskje du finner noe nytt, eller en gammel klassiker du hadde glemt? Les anmeldelser av andre kunder for å finne ut om dette er en butikk for deg eller ikke.

Om Cooper's Candy
Dette er en butikk som selger et stort utvalg av godteri. Den svenske butikken tilbyr en rekke ulike typer, og ønsker å tilby det du hat lyst på. De har sitt hovedkontor i Kista, og selger godteri. Blant annet har de godteri fra ulike land, og de selger blant annet amerikansk, britisk, japansk og svensk godteri. Når du bestiller godteri er det greit å kjøpe for høyere summer, fordi om du bestiller for over 1000 kroner får du gratis frakt. I tillegg er leveringen rask og tollfri, så det er ingen ekstra betalinger du må gjøre. 

Les også anmeldelser fra andre selskaper.

Produkter hos nettbutikken
Det er mange varer å kjøpe hos Cooper's Candy sin nettbutikk. De hevder å ha et stort utvalg, og de har noe som passer for de fleste. Fokuset i butikken er først og fremst godteri, men de har utvidet sitt sortiment slik at de nå har flere ulike produkter. De har over 3000 produkter på lager, kategoriene deres inkluderer Godteri, Mat, Løsvektsgodteri, Snacks, Leketøy, Drikke og mye annet. Utvalget til butikken innebærer det meste du kan tenke deg av godis. Alle ordrer levereres med Bring. Når de sender bestillingen din får du en e-post med en lenke der du kan spore pakken din. Det kan ta opptil 48 timer innen sporingen oppdateres. Pakken sendes som et stort parti, og kan ikke spores før ankomst i Norge. Målet til butikken er at du skal kunne finne dine godterifavoritter på en plass. 

Erfaringer med Cooper's Candy
Har du handlet hos denne butikken før? Vi vil gjerne høre din mening. Hva slags godteri kjøpte du? Vil du anbefale butikken til andre? Ble du fornøyd? Hvordan var prisene? Vi ser frem til å lese om dine erfaringer og dine innspill, slik at poteniselle kunder kan ta en bedre avgjørelse før de velger å handle der. Vi takker for din tilbakemelding.