Cake It Easy

Alle anmeldelser

Cake It Easy

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Cake It Easy

Er du lei av å stresse med innkjøp og kakebaking før en feiring? Føler du at du aldri har tid til å lage den fine kaken du har lyst til? Det kan være svært vanskelig å ha tid til alt som må gjøres før en spesiell begivenhet. Derfor er det så bra at man nå kan bestille det meste på nett og ikke trenger å gjøre alt selv. Det å bake en fin og gjennomført kake kan være ekstremt tidskrevende. Her finner du de beste alternativene for å bestille kaken din på nett. Cake It Easy er et alternativ, og her kan du finne andres opplevelser og erfaringer om dette selskapet.

Om Cake It Easy
I 2012 starter Marius Sevaldsen og Haakon Hals selskapet Cake It Easy. De to er begge sønner av bakere fra Kristiansand og Oslo. Inspirasjonen for selskapet var å hjelpe familiene sine med å selge kakene deres på en enklere måte, men så etter hvert at dette var noe flere bakeri kunne dra nytte av. I dag har selskapet rundt 250 bakeri som bruker deres nettportal. Selskapet har også vokst til syv ansatte, med planer for ekspandering til andre nordiske land, Cake It Easy AS har bakeriutsalg i mange norske byer som Trondheim, Bergen, Stavanger og Ålesund.

Produkter og tjenester av Cake It Easy
Cake It easy er en nettside der du kan bestille spesiallagede kaker og andre bakverk med levering hjem til deg. Nettsiden består av flere bakeriutsalg rundt omkring i landet som selger kakene sine gjennom nettsiden. Når du bruker siden må du først velge området hvor du befinner deg før du ser hva som er tilgjengelig i nærheten av deg. Så vil du se en oversikt over alle de ulike produktene. Dersom du ikke finner hjemstedet ditt er det mulig at de ikke har noen bakeriutsalg i ditt område enda. I sortimentet vil du se et bredt utvalg av bakverk som en rekke ulike kaker som kan spesialtilpasses etter dine preferanser. Du kan velge mellom ulike stiler, farger, tekst eller bilde. Du finner også annet som cupcakes, makroner, doughnuts, brød og boller. Du kan bestille levering til flere adresser samtidig, og etter at du har bestilt en kake vil den bli laget og levert av et lokalt baker. Du kan velge mellom ulike betalingsalternativer på Cake It Easy. Du kan enten betale via faktura, delbetaling eller betalingskort og dersom du velger faktura fra Klarna kan du også få utsettelse på betalingen din. Se også opp for en eventuell rabattkode som kan gi deg avslag på bestillingen din.

Komplimenter, klager og tips om Cake It Easy
Hensikten med denne siden er å kunne gi brukere mest mulig informasjon om ulike nettbutikker slik at det blir enkelt for alle å velge de beste alternativene basert på brukeres opplevelser og erfaringer. Dersom du noensinne har benyttet deg av produktene eller tjenestene til Cake It Easy setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring. Vi vil gjerne høre om hva du likte eller ikke likte med selskapet. Stod produktet til forventningene dine? Gikk bestillingsprosessen greit for seg? Var nettsiden enkel å bruke? Ble produktet levert til riktig tid? Dess mer informasjon brukere gir dess lettere blir det for alle å finne frem til de beste alternativene!