AustrianSupermarket Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

AustrianSupermarket

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Reece Dach
Jeg vil gjerne dele min erfaring med AustrianSupermarket. Jeg bestilte noen delikatesser og matvarer fra deres nettbutikk, og jeg var imponert over utvalget deres av østerrikske produkter. Det var ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En smakfull opplevelse - Min anmeldelse av AustriaSupermarket

  Jeg vil gjerne dele min erfaring med AustrianSupermarket. Jeg bestilte noen delikatesser og matvarer fra deres nettbutikk, og jeg var imponert over utvalget deres av østerrikske produkter. Det var enkelt å finne det jeg ønsket, og alle produktene jeg mottok var av meget god kvalitet. Leveringstiden var også veldig rask til tross for at leveransen måtte sendes utenlands. Kundeservicen deres var også svært hjelpsom hvis jeg hadde spørsmål eller trengte assistanse underveis i kjøpsprosessen. Alt i alt er jeg svært fornøyd med mitt kjøp hos AustrianSupermarket, og vil definitivt anbefale denne nettbutikken til alle som ønsker å oppleve smaken av Østerrike.


Andre så også på