Lånekassen

Alle anmeldelser

Lånekassen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Lånekassen

Er du, eller er du på vei til å bli, student? Har du behov for finansiering til og for studietiden? I Norge benytter de fleste studenter seg av Lånekassen, men hvordan finner du ut om dette kan være et godt alternativ for deg? De beste du kan gjøre for å forsikre deg om at et selskap både er trygt og pålitelig er å lese anmeldelser fra andre som allerede har benyttet deg av dem. Her på ReviewsBird deler vi både informasjon og anmeldelser om de ulike selskapene slik at det blir enklere for deg å ta det rette valget.

Om Lånekassen
Lånekassen er et norsk forvaltningsorgan som tilbyr lån og stipend til studenter. Selskapet er underlagt Kunnskapsdepartementet og har sitt hovedkontor i Oslo. Lånekassen er en forkortelse av organets fulle navn som er Statens lånekasse for utdanning. Forvaltningsorganet ble opprettet allerede i 1947 og de har også regionale kontor i både Tromsø, Ørsta, Bergen, Stavanger og Trondheim. Lånekassens motto er å gjøre utdanning mulig.

Produkter og tjenester av Lånekassen
Lånekassen er et forvaltningsorgan som er underlagt staten gjennom kunnskapsdepartementet. Kunnskapsdepartementet er en del av norske regjeringen og et departement som blant annet har ansvar for videregående opplæring, kompetansepolitikk og barnehager. Målet med lånekassen er å gjøre legge til rette for like muligheter for utdanning for alle. En annen del av målet er å sørge for at samfunnet har kontinuerlig tilgang på utdannet arbeidskraft. Studielånene som gis av Lånekassen er finansiert av lån fra staten samt bevilgninger fra statsbudsjettet. Dette forvaltningsorganet tilbyr både lån og stipend for utdanning i Norge og for norske statsborgere i andre land samtidig som de har ansvar for å føle opp tilbakebetalingen av disse lånene. Lånekassen tilbyr lån og stipend for en rekke ulike utdanninger på ulike nivå. I Norge kan du blant annet søke om lån og stipend for videregående skole, høgskole, universitet, fagskole, folkehøgskole, bibel- eller kunstskole og grunnskole. For utdanningstilbud utenfor Norge kan du søke om lån og stipend for universitet, høgskole, utveksling, språkkurs, sommerkurs og videregående skole. Disse lånene kalles for studielån. Et studielån er en finansiering som har som formål å hjelpe studenter med å penger til mat, husleie og andre levekostnader mens de studerer for at de skal kunne unngå å måtte jobbe nok til å kunne betale for alt dette selv. Med andre ord hjelper disse lånene studenter med å ha nok tid til å kunne konsentrere seg om studiene sine mens de pågår.

Komplimenter, klager og tips om Lånekassen
Har du noen erfaringer med studielån fra Lånekassen? Eller har du andre opplevelser med dette forvaltningsorganet? Vi vil gjerne høre din tilbakemelding om tjenestene til Lånekassen. Med denne siden ønsker vi å gjøre det enklere og mer lettvint for alle våre lesere å finne frem til de beste og tryggeste tjenesteleverandørene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om din erfaring med Lånekassen. Stod tjenesten til forventningene dine? Fikk du hjelpen du trengte? Var det enkelt å fylle ut søknadskjemaet? All informasjon du sitter med kan være svært nyttig for andre lesere.