WeightWorld Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

WeightWorld

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

P
Princess Ziemann
Jeg vil gjerne skrive en anmeldelse om min erfaring med WeightWorld. Jeg var på utkikk etter et sted hvor jeg kunne finne kosttilskudd og produkter for å oppnå vektnedgang, og valgte å sjekke ut de...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv opplevelse hos WeightWorld

  Jeg vil gjerne skrive en anmeldelse om min erfaring med WeightWorld. Jeg var på utkikk etter et sted hvor jeg kunne finne kosttilskudd og produkter for å oppnå vektnedgang, og valgte å sjekke ut denne butikken siden den spesialiserer seg på akkurat dette. Da jeg besøkte WeightWorlds nettside, ble jeg imponert over det store utvalget av produkter de tilbyr for både trening, detox og helse generelt. Nettsiden er også lett å navigere gjennom, noe som gjorde shoppingen min mye mer effektiv enn tidligere erfaringer i andre butikker. Etter at jeg hadde funnet de produktene jeg trengte, bestilte jeg dem enkelt fra nettbutikken. Frakten tok ikke lang tid og pakkene kom godt pakket inn så produktene ikke skulle bli ødelagt under transporten. Jeg vil absolutt anbefale WeightWorld til alle som søker etter kvalitetsprodukter for vekttap eller helse-relaterte formål. Produktutvalget er fantastisk samtidig som nettsiden deres er brukervennlig.


Andre så også på