Vitamail

Alle anmeldelser

Vitamail

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo dmax
dmax

I Norge er vi heldige av veldig mange årsaker. Vi lever i et land som har mye penger, en stat som tar vare på oss og generelt har det v...

Logo Gymgrossisten
Gymgrossisten

Er du på jakt etter kosttilskudd, treningsutstyr og andre helsekostprodukter? Ofte må man innom flere ulike butikker for å finne ...

Logo Kost1
Kost1

Har du bestemt deg for å sette i gang med en litt mer strukturert treningsrutine? Ønsker du å finne produkter som kan hjelpe deg...

Logo VitaePro
VitaePro

Er du på utkikk etter helsetilskudd som faktisk holder hva de lover? Skulle du ønske at der var en måte å finne de n&oslas...

Vitamail

Har du vurdert å begynne med kosttilskudd? Føler du kanskje at kostholdet ditt ikke gir deg alt du trenger av viktige vitaminer og mineraler? Det finnes en rekke ulike produkter innen denne kategorien og her er det viktig å gjøre litt undersøkelser på forhånd for å være sikker på at du benytter deg av en pålitelig forhandler av trygge produkter. Vitamail er en nettbutikk som fokuserer på dette segmentet, og her på denne siden finner du informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har handlet hos Vitamail slik at du enkelt kan finne ut om dette er en butikk som kan passe for deg.

Om Vitamail
Vitamail AS er en forhandler av ulike kosttilskudd som ble etablert i 2009. I følge selskapet selv er de i dag en av Nordens ledende aktører innen salg av naturmidler og kosttilskudd. De hevder også å ha mer enn 250.000 kunder i Sverige, Finland og Norge. Produktene Vitamail fører har som formål å være tilpasset den Nordiske livsstilen og klimaet vårt. Vitamail har også vunnet kundeservice prisen "best i test" fire ganger, blant annet i kategorien Netthandel i 2020.

Produkter og tjenester av Vitamail
Hos Vitamail finner du en rekke ulike kosttilskudd og naturmidler som er ment til å supplere kostholdet ditt med de næringsstoffene du kanskje ikke får nok av i hverdagen. Hos Vitamail finner du produkter som dmax, Chewbear, Metaburn, Prostacare og Polarkill. Alle produktene har ulike formål og hensikter og inneholder ulike vitaminer og mineraler. dmax er et supplement av D vitamin, noe vi får store deler av gjennom sollys. D vitamin er derfor noe vi kan komme til å mangle i Norden spesielt gjennom vinterhalvåret og det kan derfor være nyttig å kunne ta disse tilskuddene dersom man ikke klarer å få i seg nok av denne vitaminen gjennom kostholdet. De andre produktene inneholder også ulike vitaminer og næringsstoffer som har til hensikt å hjelpe mot ulike ting. Chewbear har for eksempel tre ulike produkter der et er ment til å hjelpe deg å oppnå en dypere brunfarge, en som har til hensikt å gi deg sunnere hår, og en som skal virke pleiende for huden. Vitamail hevder også at alle produktene deres er utvikler basert på forskning, med råvarer av høyeste kvalitet, gjennom trygg og naturlig produksjon og med ekstra kvalitetssikring. For å bli kunde hos Vitamail må du opprette et løpende abonnement som betyr at du automatisk vil få tilsendt gitte produkter. Dette abonnementet er ikke bindende slik at du når som helst kan si opp ditt abonnement for å unngå å motta automatiske tilsendinger. Alle prisene på nettsiden er inkludert den Norske merverdiavgiften, men porto og ekspedisjonsgebyr kommer i tillegg på alle sendinger. 

Komplimenter, klager og tips om Vitamail
Er du, eller har du vært, kunde hos Vitamail? Eller har du noen erfaringer med produktene de selger? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste og tryggeste forhandlerne. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om din erfaring!