Proteinfabrikken Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Proteinfabrikken

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Matilda Schneider
Proteinfabrikken er en utmerket butikk for alle dine treningsbehov. Det enorme utvalget av kosttilskudd og proteinpulver tilbyr alt du trenger for sport, slanking eller vekttrening. Jeg fant det sv...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Utmerket butikk for treningsbehov Takkåsighet

  Proteinfabrikken er en utmerket butikk for alle dine treningsbehov. Det enorme utvalget av kosttilskudd og proteinpulver tilbyr alt du trenger for sport, slanking eller vekttrening. Jeg fant det svært enkelt å navigere gjennom nettstedet og finne akkurat det jeg trengte. En annen styrke ved Proteinfabrikken er deres kundeservice. De var alltid hjelpsomme i besvare mine spørsmål om produktene deres, og jeg følte meg trygg på at jeg fikk den informasjonen jeg trengte før kjøpet mitt. Jeg har handlet flere ganger hos Proteinfabrikken nå, og hver gang har vært en fantastisk opplevelse. Kvaliteten på produktene er også imponerende. Jeg anbefaler denne butikken til alle som ønsker å få mest mulig ut av sine treningsrutiner eller diettplaner. Du vil ikke bli skuffet!


Andre så også på