Polarkrill Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Polarkrill

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Moore
Jeg har nylig prøvd Polarkrill som et tilskudd i min kostholdsrutine, og jeg er veldig fornøyd med produktet. Jeg har lagt merke til en forbedring i min generelle helse siden jeg startet å ta dette...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Nyt bedre helse hver dag med Polarkrills Omega-3

  Jeg har nylig prøvd Polarkrill som et tilskudd i min kostholdsrutine, og jeg er veldig fornøyd med produktet. Jeg har lagt merke til en forbedring i min generelle helse siden jeg startet å ta dette omega-3 kosttilskuddet. Det som virkelig skiller Polarkrill fra andre produkter på markedet er at det naturlige omega-3 innholdet kommer fra krill, som betraktes som naturens reneste kilde for næringsstoffer. I tillegg dekker det også mitt daglige behov for vitamin D, noe som er ekstraordninært! Jeg liker at pillene ikke gir noen ubehagelig bismak eller etterlatte stygge lukter/guff når man svelger dem ned - de er rett og slett lette å innta. Alt-i-alt anbefaler jeg sterkt Polarkrill til alle som ønsker et godt kosten supplement!


Andre så også på