Onlineyoga.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Onlineyoga.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Doyle
Jeg har nylig prøvd Onlineyoga.no og jeg må si at jeg er imponert over kvaliteten på yoga-øktene de tilbyr. Jeg ble først tiltrukket av det varierte utvalget, fra nybegynnerprogrammer til avanserte...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Nydelige Yogatimer hos OnlineYoga

  Jeg har nylig prøvd Onlineyoga.no og jeg må si at jeg er imponert over kvaliteten på yoga-øktene de tilbyr. Jeg ble først tiltrukket av det varierte utvalget, fra nybegynnerprogrammer til avanserte klasser. Som en relativt fersk yogautøver fant jeg det spesielt nyttig å kunne starte med et nybegynnerprogram som var godt lagt opp for å introdusere meg for grunnleggende teknikker og stillinger. Jeg likte også hvordan rolige økter ble designet for å hjelpe meg med å gi slipp på stress i hverdagen min. Instruktørene er engasjerende og gjorde øktene så mye lettere å følge. De hadde ulik stil, så du kan velge instruktør eller krav etter ønske. Det beste med Onlineyoga.no, utover den flotte undervisningen, er at du kan gjøre dem hjemme når som helst på døgnet som passer deg best - perfekt hvis man har en travel hverdag! Alt i alt er jeg veldig fornøyd med min erfaring hos Onlineyoga.no og vil definitivt fortsette å bruke nettsteder deres igjen!


Andre så også på