Nur Fit Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Nur Fit

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Jacobi
Jeg bestilte nylig noen produkter fra Nur Fit og jeg er veldig fornøyd med min erfaring. Bestillingen var enkel, siden nettsiden deres var brukervennlig og jeg fant alt jeg lette etter gjennom kate...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Natürliche Superfoods zum top Preis-Leistungsverhältnis

  Jeg bestilte nylig noen produkter fra Nur Fit og jeg er veldig fornøyd med min erfaring. Bestillingen var enkel, siden nettsiden deres var brukervennlig og jeg fant alt jeg lette etter gjennom kategoriene deres. Leveringstiden var raskere enn forventet, og produktene ble godt pakket inn. Det som virkelig imponerte meg med Nur Fits produkter var kvaliteten på superfood-tilbudet deres - alt fra tørkede frukter til vegansk proteinpulver. De fleste produktene selges i store mengder også til rimelige priser sammenlignet med andre konkurrerende nettsteder hvor du ofte må betale mer for mindre. En annen ting som bemerket seg positivt hos Nur Fit var antall gratis oppskrifter på hjemmesiden sin. Dette hjalp meg å få inspirasjon om hvordan jeg kan bruke disse fantastiske matvarene i mine retter. Alt i alt er mitt inntrykk av Nur Fit veldig positivt; je eldre selskap et flott sted å kjøpe høykvalitetsmatvarer online!


Andre så også på