Magiro

Alle anmeldelser

Magiro

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo dmax
dmax

I Norge er vi heldige av veldig mange årsaker. Vi lever i et land som har mye penger, en stat som tar vare på oss og generelt har det v...

Logo Gymgrossisten
Gymgrossisten

Er du på jakt etter kosttilskudd, treningsutstyr og andre helsekostprodukter? Ofte må man innom flere ulike butikker for å finne ...

Logo Kost1
Kost1

Har du bestemt deg for å sette i gang med en litt mer strukturert treningsrutine? Ønsker du å finne produkter som kan hjelpe deg...

Logo Vitamail
Vitamail

Har du vurdert å begynne med kosttilskudd? Føler du kanskje at kostholdet ditt ikke gir deg alt du trenger av viktige vitaminer og min...

Magiro

Sliter du med mageproblemer eller fordøyelsesvansker? Leter du etter et naturlig kosttilskudd som kan hjelpe deg med dette? Det finnes forhandlere som påstår å selge produkter som kan hjelpe deg å bli kvitt med alle disse problemene, men hvordan finner du ut om dette er pålitelige og trygge merker? Magiro er en nettbutikk som selger denne typen kosttilskudd og her på denne siden kan du lese anmeldelser og informasjon fra andre som allerede har erfaringer med dette selskapet før du bestemmer deg for om dette høres ut som noe for deg. 

Om Magiro
Magiro er en nettbutikk som selger kosttilskuddet Magimax, tidligere kalt Magiro. Nettbutikken styres av Sprekere Liv AS, et selskap som har drevet med helsekostprodukter siden 2013. Sprekere Liv selger produkter som inneholder råvarer som finnes i havet og naturen. De hevder å kombinere virkestoffer for å oppnå best mulig effekt. Magimax er et produkt som er satt sammen av flere naturlige ingredienser og på Magiro hevder de at produktet har fantastiske tilbakemeldinger fra flere fornøyde kunder. 

Produkter og tjenester av Magiro
Hos Magiro selger de kosttilskuddet Magimax som har som formål å hjelpe fordøyelsessystemet og gjøre slutt på problemer som luft i magen, løs/hard mage og urolig mage. Et kosttilskudd er et produkt som er sammensatt av ulike vitaminer, mineraler og råvarer som er ment til å supplere næringsstoffer stoffer som vi kanskje ikke får nok av gjennom kostholdet vårt. Magimax inneholder 3 ingredienser; Hyllebær, Ryllik og Fennikel. Hyllebær inneholder lektiner som noen hevder kan hjelpe med enkelte mageproblemer. Ryllik er en urt som i følge Magiro har vært populær for å hjelpe fordøyelsen i Asia i lengre tid. Fennikel har også vært populær i Asia og hevdes å kunne hjelpe mot luftplager. Når du kjøper Magimax fra Magiro oppretter du automatisk et abonnement som vil si at du vil motta nye forsendelser til gitte tidspunkt dersom du ikke sier opp abonnementet, men dette kan du gjøre når som helst da abonnementet ikke har noen bindingstid. Leveringstiden ligger på mellom 1-2 uker for den første bestillingen. Dersom du ønsker å avslutte abonnementet etter prøvepakken før du mottar neste forsendelse må dette gjøres innen 16 dager etter endt fakturadato. Da produktene som sendes etter prøvepakken er identiske til det du allerede har mottatt gjelder angreretten kun for produktene du mottar i prøvepakken. Denne angreretten er på 14 dager som vil si at du i denne perioden står fritt til å heve kjøpet og returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. For å opprette et abonnement hos Magiro eller kjøpe en prøvepakke må du være fylt 18 år. 

Komplimenter, klager og tips om Magiro
Har du handlet fra denne nettbutikken? Eller har du noen erfaringer med produktet Magimax? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse der du forteller litt om produktet i seg selv, merket du noen effekt? Kom produktet til forespeilet tid? Ville du anbefalt dette produktet eller forhandleren til andre som vurderer å benytte seg av dem?