Jake Food Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Jake Food

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Karli Keeling
Jake Food er en fantastisk opplevelse for alle som ønsker å spise sunt og plantebasert. Jeg var nysgjerrig på produktet og bestemte meg for å prøve det etter å ha lest om det online. Jeg ble overra...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Så mange positive sider ved dette fantastiske produktet! Tittelen på denne anmeldelsen skal være "Enkelhet og Næring i En Smoothie".

  Jake Food er en fantastisk opplevelse for alle som ønsker å spise sunt og plantebasert. Jeg var nysgjerrig på produktet og bestemte meg for å prøve det etter å ha lest om det online. Jeg ble overrasket over hvor enkelt og praktisk dette produktet faktisk er. Alt jeg trengte var et glass vann, Jake-pulver og noen minutter til risting. Det smakte utrolig godt også! Det beste med Jake Food er at jeg føler meg mett og energisk i timevis etterpå, noe som hjelper meg med å holde fokuset gjennom hele dagen. Jeg setter også stor pris på at dette er vegansk mat utan kunstige ingredienser som passer inn i en travel hverdag din eller mine uten stress eller mas.


Andre så også på