iForm Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

iForm

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Dejah Kirlin
Jeg har nettopp kjøpt et abonnement på iForm og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med det så langt. Bladet gir meg motivasjon og inspirasjon til å leve en sunnere livsstil, og det kan faktisk være...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  iForm-abonnement: Et sunt valg

  Jeg har nettopp kjøpt et abonnement på iForm og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med det så langt. Bladet gir meg motivasjon og inspirasjon til å leve en sunnere livsstil, og det kan faktisk være gøy også! I hver utgave finner jeg gode tips om trening, kosthold og velvære som hjelper meg å opprettholde de sunne vanene mine. Jeg setter pris på layouten av magasinet; den er enkel å lese og har mange fine illustrasjoner som gjør alt mer forståelig. Jeg liker også måten artiklene er delt inn i korte seksjoner, noe som gjør det lettere å ta opp stoffet over tid - særlig når man ikke har all verdens tid til rådighet. Abonnementet var dessuten god verdi for pengene mine, så jeg føler virkelig at jeg får mye ut av pengene mine. Jeg anbefaler iForm til alle som ønsker å komme seg igang med en sunnere livsstil eller forbedre sine greier fra før!


Andre så også på