Gurkemeie Max Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Gurkemeie Max

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

W
White
Jeg er veldig fornøyd med Gurkemeie Max produktet. Jeg kjøpte dette produktet på grunn av min smerte i muskler og ledd, og jeg ble overrasket over hvor effektivt det var. Kombinasjonen av curcumin,...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Effektive kosttilskudd fra flott selskap!

  Jeg er veldig fornøyd med Gurkemeie Max produktet. Jeg kjøpte dette produktet på grunn av min smerte i muskler og ledd, og jeg ble overrasket over hvor effektivt det var. Kombinasjonen av curcumin, ingefær, og svart pepper er virkelig unik og potente! Det tok ikke lang tid før jeg la merke til en forskjell etter å ha tatt dette kosttilskuddet. Smertene mine har blitt mye mindre, og jeg har også mer energi og føler meg generelt bedre. En annen ting som skilte seg ut for meg var kundeservice fra selskapet. De var veldig hjelpsomme når jeg hadde spørsmål om produktet før kjøpet mitt. Også fraktprosessen gikk raskt. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Gurkemeie Max til alle som sliter med smerter eller ønsker å forbedre helsen sin på en naturlig måte!


Andre så også på