Freshco Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Freshco

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Miller
Jeg har nettopp opplevd en fantastisk shoppingopplevelse på FreshCo. Jeg bestilte noen kaldpressede juicer og smoothies fra deres nettbutikk, og jeg er utrolig fornøyd med produktene. Det var utro...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk handleoppvevelse hos FreshCo

  Jeg har nettopp opplevd en fantastisk shoppingopplevelse på FreshCo. Jeg bestilte noen kaldpressede juicer og smoothies fra deres nettbutikk, og jeg er utrolig fornøyd med produktene. Det var utrolig enkelt å navigere meg frem til hva jeg ønsket å kjøpe på deres nettsted, takket være det brukervennlige grensesnittet. Å finne akkurat de produktene som passer for mine behov var så enkelt! Og når jeg hadde gjort min bestilling, satte leveranseteamet i gang med å forberede min pakke umiddelbart. Men det beste av alt? Pakken ble levert helt kostnadsfritt siden totalbeløpet mitt oversteg kr 1000,-. Det er virkelig god service! Juicene smaker helt fantastisk! De er friske og sunne og inneholder ingen uventede ingredienser eller kunstige farger eller søtningsmidler. Nå kan jeg nyte dem som et sunt alternativ til brus eller energidrikker. TAKK FreshCo-teamet for en så flott handleopplevelse!


Andre så også på