Flex5x Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Flex5x

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Elody Ferry
Jeg har nylig kjøpt og prøvd Flex5x, og jeg må si at jeg er veldig imponert. Dette produktet gir musklene og leddene mine næringen de trenger for å holde seg myke og friske, akkurat som det stod be...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Gode resultater med Flex5x

  Jeg har nylig kjøpt og prøvd Flex5x, og jeg må si at jeg er veldig imponert. Dette produktet gir musklene og leddene mine næringen de trenger for å holde seg myke og friske, akkurat som det stod beskrevet på nettsiden. Det var enkelt å bestille produktet online, og jeg fikk tilsendt min pakke raskt etterpå. Jeg likte også den store rabatten jeg fikk på mitt første kjøp. Etter å ha brukt Flex5x i noen uker nå, kan jeg allerede føle en forskjell. Musklene mine føles mindre stive og såre etter trening, slik at jeg kan yte bedre neste gang. Hele opplevelsen med Flex5x har vært positiv og problemfri. Jeg vil definitivt anbefale dette produktet til alle som ønsker å ta bedre vare på kroppen sin!


Andre så også på