dmax Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

dmax

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

V
Vesta Wolff
Dmax er det beste D-vitamin-tilskuddet jeg noensinne har prøvd! Jeg var litt bekymret for å prøve det ut i begynnelsen, men etter bare noen få dager med å ta tillegget følte jeg meg allerede mer en...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Et fantastisk tillegg for vitalitet.

  Dmax er det beste D-vitamin-tilskuddet jeg noensinne har prøvd! Jeg var litt bekymret for å prøve det ut i begynnelsen, men etter bare noen få dager med å ta tillegget følte jeg meg allerede mer energisk og fokusert. Dette produktet dekker virkelig mitt daglige behov for D-vitamin og vil være en fast del av min helse-rutine fremover. Det som imponerte meg mest, bortsett fra effekten på mitt velvære, var hvor lett tilgjengelig dette produktet er. Det kan enkelt bestilles online og kommer raskt i posten. Også opplevelsen av packaging var flott - flasken selv hadde fine detaljer rundt etiketten! Jeg har forsøkt mange forskjellige vitaminer gjennom årene, men ingen har vært så effektive eller lette å bruke som dmax's Vitamin D3-tillegg.


Andre så også på