dmax

Alle anmeldelser

dmax

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Gymgrossisten
Gymgrossisten

Er du på jakt etter kosttilskudd, treningsutstyr og andre helsekostprodukter? Ofte må man innom flere ulike butikker for å finne ...

Logo Kost1
Kost1

Har du bestemt deg for å sette i gang med en litt mer strukturert treningsrutine? Ønsker du å finne produkter som kan hjelpe deg...

Logo Vitamail
Vitamail

Har du vurdert å begynne med kosttilskudd? Føler du kanskje at kostholdet ditt ikke gir deg alt du trenger av viktige vitaminer og min...

Logo VitaePro
VitaePro

Er du på utkikk etter helsetilskudd som faktisk holder hva de lover? Skulle du ønske at der var en måte å finne de n&oslas...

dmax

I Norge er vi heldige av veldig mange årsaker. Vi lever i et land som har mye penger, en stat som tar vare på oss og generelt har det veldig bra. Det er få ting vi mangler sånn sett, men om det er en ting vi kanskje kan peke på, så er det solmangel. Solen er noe vi gjerne skulle sett mer av, om enn bare for at det føles bra. Men det har også gode helsemessige fordeler med å ha sol, som at man får nok vitaminer. For mange nordmenn har mangel på D-vitamin. Og dermed er mange tvungne til å bruke produkter som dmax. Er det noe du har erfaring med selv? Om ikke, hvorfor ikke lese gjennom vår anmeldelse, og se om dette produktet kanskje er for deg? Les mer her!

Hva du bør vite om dmax
Når det gjelder produkter som du skal bruke på kroppen din, enten det er ved at du spiser eller smører det på, så er det viktig å ha så mye informasjon som mulig. Om enn bare for at man har en større trygghet da, og føler at man kan stole på produktet. dmax generelt er et produkt som brukes av veldig mange, og er vel dermed noe man kan stole på. En god nyhet er at det er laget av Vitamail, som er et norsk selskap. Det gjør at man har det mye lettere å komme i kontakt med produsent, og eventuelt klage om det er noe som man føler man må gjøre. Er det et produkt fra utlandet er det langt i fra like lett. Og det er vel til en viss grad vanskeligere å stole på selve produksjonsprosessen.

Det er mulig å bestille en prøvepakke, for å se om vitaminene hjelper deg. Pakken holder for 60 dagers bruk, noe som er god nok tid til å teste det skikkelig.

Hvordan det fungere
Dette er i jo all hovedsak vanlige vitaminer. De inneholder det du er vant med og forventer når det gjelder D-vitamin, men er noe som bør brukes supplementært. Har du mangel på D-vitamin så kan det være noe som bidrar til høyt blodtrykk, og ved å bruke dmax kan du stoppe det. Det hjelper også til at immunforsvaret fungerer på en normal måte, så det er mange gode grunner til å gi dette en sjanse i det minste. Liker du det ikke, eller føler du ikke at det fungerer for deg, så er det bare å avslutte og teste noe nytt.

Vi vil dog anbefale en prat med legen først, slik at du vet at dette ikke er skadelig for deg, og at du er sikker på at du lider av vitaminmangel. For det er farlig å bruke et slikt produkt om du ikke har mangel på D-vitamin. Så det er mye å tenke på sånn sett.

Har du brukt dmax? Fortell oss om det, og om dine opplevelser og erfaringer med dette produktet. Gjør det via kontaktskjemaet, så hjelper du våre lesere!