Bodylab

Alle anmeldelser

Bodylab

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo dmax
dmax

I Norge er vi heldige av veldig mange årsaker. Vi lever i et land som har mye penger, en stat som tar vare på oss og generelt har det v...

Logo Gymgrossisten
Gymgrossisten

Er du på jakt etter kosttilskudd, treningsutstyr og andre helsekostprodukter? Ofte må man innom flere ulike butikker for å finne ...

Logo Kost1
Kost1

Har du bestemt deg for å sette i gang med en litt mer strukturert treningsrutine? Ønsker du å finne produkter som kan hjelpe deg...

Logo Vitamail
Vitamail

Har du vurdert å begynne med kosttilskudd? Føler du kanskje at kostholdet ditt ikke gir deg alt du trenger av viktige vitaminer og min...

Bodylab

I dagens samfunn er det et stort fokus på trening og kosthold. Kanskje du har et nyttårsforsett du ønsker å holde deg til? Kanskje ønsker du bare å ha et sunt kosthold og sunn livsstil? Om du kjenner deg igjen i dette kan det hende at du ønsker noen kosttilskudd til å hjelpe deg på veien. Vi finner en rekke kosttilskudd på markedet. Blant annet finner vi proteinpulver, aminosyrer, pre workout, proteinbarer, kreatin og mye mer. Det er også en rekke ulike selskaper som tilbyr disse produktene. Et av disse selskapene er Bodylab. Dette er et selskap som ønsker å tilby kosttilskudd av høy kvalitet til sine kunder, men holder de hva de lover? Få svar på dette og alle dine spørsmål om Bodylab ved å lese gjennom anmeldelser av dette merket her. Er Bodylab et merke som passer for deg? Kan du stole på at de holder hva de lover? Det finnes jo mange butikker som selger produkter for å gå ned i vekt, ha et bedre kosthold og få økt muskelmasse, men kanskje er Bodylab stedet for deg? La oss ta en litt nærmere titt på selskapet!

Om Bodylab
Bodylab er en nettbutikk som ble startet i 2001. De har en lang erfaring innenfor markedet, og vet hva de driver med. De startet i Danmark, men har en tilstedeværelse i Norge, samt en norsk instagram, og norsk kundeservice som kan hjelpe deg om du skulle møte noen problemer. Det er kanskje ikke det aller viktigste, men en slik detalj gjør det muligens enklere for noen å kjøpe fra Bodylab. Noe som også er viktig å vite med Bodylab er at de produserer sine egne produkter som de selger noe som egentlig er ideelt. I hvert fall fra et sikkerhetshensyn fordi det er lettere å holde dem til ansvar om noe skulle være feil med produktene deres. De lanserer stadig nye produkter, og er blant de dominerende selskapene på markedet.

Hva du kan kjøpe hos Bodylab
Bodylab er en ganske standard butikk som selger produkter for trening, kosthold og vekttap. De selger blant annet proteinerpulver, energitilskudd, fettsyrer og vitaminer, og andre produkter for en fit livsstil. I tilleg finner du ulike varianter av sunnt godteri og ulike bakepakker. Det er mye man kan få hjelp med hos Bodylab, nesten uansett hva det skulle gjelder når det kommer til kroppen din. Men da dette er en butikk som fokuserer sine produkter på mennesker som trener, så det er å anbefale at du trener eller lever relativt sunt. Spesielt om du tar shakes for vekttap. Hos Bodylab får du også hjelp med andre ting, oppskrifter, og hvordan du skal komme i gang med hele prosessen. Om du er veganer så finnes det også et utvlag for deg hos Bodylab. Selv om alle produktene fra Bodylab er sunne og det er ingen årsaker til å være bekymret for hva de inneholder. Men det er dog smart å lese gjennom ingrediensene for å være sikker på at alt som er der ikke kan være farlig for deg, og at du ikke er allergisk.

Les også anmeldelser av andre nettbutikker.

Erfaringer med Bodylab
Har du noen gang handlet hos bodylab? Vi vil gjerne høre fra deg. Om du har kjøpt fra Bodylab tidligere vil vi gjerne vite om du er fornøyd med deres produkter. Del gjerne din mening med potensielle kunder av Bodylab, slik at de kan ta en bedre informert avgjørelse før de velger om de ønsker å handle hos denne nettbutikken. Skriv gjerne inn!