Bodylab Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Bodylab

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Cartwright
Jeg har nylig prøvd kosttilskuddene fra Bodylab og jeg er veldig fornøyd med mine erfaringer. Produktene ble levert raskt, faktisk dagen etter jeg bestilte dem. Dette var virkelig en god overraskel...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Bodylab - Kosttilskudd Med Overraskende God Service

  Jeg har nylig prøvd kosttilskuddene fra Bodylab og jeg er veldig fornøyd med mine erfaringer. Produktene ble levert raskt, faktisk dagen etter jeg bestilte dem. Dette var virkelig en god overraskelse for meg. Kosttilskuddene er av høy kvalitet og danskproduserte, noe som gir et ekstra element av pålitelighet og trygghet når det gjelder ingrediensene i produktene. Jeg fant også kundeservicen til å være svært hjelpsom og profesjonell da jeg hadde noen spørsmål om produktene. Jeg anbefaler definitivt Bodylab til alle som trenger motivasjon for et sunt liv eller ønsker å ta sitt treningsprogram til neste nivå!


Andre så også på