Newt Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Newt

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

I
Issac
Jeg har nylig handlet hos Newt og jeg må si at jeg er svært fornøyd med opplevelsen min. Butikken har et imponerende utvalg av treningsutstyr, kosttilskudd og tilbehør for ulike treningsformer. Jeg...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Terningkast 5! En fantastisk shoppingopplevelse hos Newt

  Jeg har nylig handlet hos Newt og jeg må si at jeg er svært fornøyd med opplevelsen min. Butikken har et imponerende utvalg av treningsutstyr, kosttilskudd og tilbehør for ulike treningsformer. Jeg fant alt jeg trengte derfra til en veldig lav pris, samtidig som kvaliteten på produktene var fantastisk. Det som virkelig utmerket seg for meg var det nye online veilednings- og skreddersyddetreningsprogram-assistenten deres. Det var så lett å bruke og det hjalp meg faktisk med å holde fokus på mine personlige mål for treningen min. Jeg satte stor pris på muligheten til å kommunisere direkte med en ekspert i trening, da dette ga meg trygghet om at jeg gjorde øvelsene riktig. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Newt butikken til alle som leter etter gode kjøp innenfor treningsverdenen!


Andre så også på