BathMate Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

BathMate

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

Y
Yadira
Jeg har nylig kjøpt Bathmate, verdens mest solgte penis pumpe, og jeg er veldig fornøyd med dette produktet. Jeg var litt skeptisk i begynnelsen, men med gratis frakt og garanterte resultater beste...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  BathMate - Et Effektivt Produkt for Penisforstørrelse

  Jeg har nylig kjøpt Bathmate, verdens mest solgte penis pumpe, og jeg er veldig fornøyd med dette produktet. Jeg var litt skeptisk i begynnelsen, men med gratis frakt og garanterte resultater bestemte jeg meg for å prøve det. Jeg kan ærlig si at bruken av Bathmate definitivt fungerer som beskrevet på nettstedet. Den gir en effektiv tilnærming til penisforstørrelse og samtidig skape et virkelig merkbart resultat etter bare noen få brukeromganger. Det føles ikke ubehagelig å bruke den heller. Det positive ved Bathmate er at det er mange forskjellige størrelser og modeller tilgjengelige så du vil alltid kunne finne noe som passer deg perfekt; uansett din kroppsform eller størrelse. I tillegg har selskapet også utmerket kundestøtte hvis du har noen spørsmål om produktene eller behov for hjelp. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Bathmate på grunn av dets suverene kvalitet samt de fantastiske resultatene.


Andre så også på