Antonsport Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Antonsport

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Electa O'Reilly
Jeg hadde en veldig positiv opplevelse med å handle på Anton Sport sin nettside. Utvalget av sports- og friluftsutstyr var imponerende, og jeg fant alt jeg trengte for min neste tur ut i naturen. ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anton Sport - Enkle kjøp av sport- og friluftsutstyr

  Jeg hadde en veldig positiv opplevelse med å handle på Anton Sport sin nettside. Utvalget av sports- og friluftsutstyr var imponerende, og jeg fant alt jeg trengte for min neste tur ut i naturen. Det som gjorde inntrykk på meg var deres hjelpsomme kundeservice. Jeg hadde noen spørsmål om bestillingen min, og de svarte raskt og profesjonelt på alle mine henvendelser. Nettsiden deres har enkel navigasjon, noe som gjorde det lett for meg å finne akkurat det jeg lette etter. Betalingsprosessen gikk smertefritt, og jeg mottok produktene mine innen kort tid etter kjøpet. Jeg vil absolutt anbefale Anton Sport til alle som leter etter sports- eller friluftsutstyr. Deres store utvalg kombinert med god kundeservice gjør shoppingopplevelsen både enkel og hyggelig.


Andre så også på