Udemy

Alle anmeldelser

Udemy

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Udemy

Det er aldri for sent til å lære seg noe nytt, til å forbedre seg og se an mulighetene i livet. Verden har tross alt forandret seg veldig de siste årene, og jobbene som er tilgjengelige i dag fantes ikke for 10-20 år siden. SÅ det er et stort kunnskapsgap for mange, og da er det bra at man har en mulighet som Udemy tilgjengelig. Uansett om du har erfaring med PC eller ikke, så er dette en god tjeneste å bruke. Her skal vi ta en nærmere titt, og kanskje kan vår anmeldelse fungere litt som inspirasjon. I det minste så har du mer informasjon, noe som er alltdi greit å ha med seg fremover. Så ta en titt, det vil du ikke angre på.

Hva du bør vite om Udemy
Raskt forklart så er dette en plattform for læring, en slags online skole. Den har fungert veldig godt tydeligvis, for siden oppstarten i 2010 så har den hatt enorm suksess. De har over 40 millioner studenter, og over hundre tusen forskjellig kurs du kan ta. Alle koster, så klart, men det er en type ekspertise og kvalitet som man finner der som er helt uvurderlig. Det er tydelig at det de gjør fungerer veldig bra, for så mange millioner som har registrert seg så er man nødt til å ha gjort noe riktig. Det er et amerikansk selskap som ble startet i San Francisco, og det er til å stole på. Så er ikke prisene der helt ekstreme heller, så det er mulig for de aller fleste.

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med dem om du har spørsmål, for dette er en tjeneste som skal til syvende og sist hjelpe deg med å finne jobb. Da er det naturlig om du har visse spørsmål som du vil stille også.

Hvordan det fungerer
Selve prosessen til siden hos Umedy er enkel. Det eneste du behøver å gjøre er å besøke den og ta en titt på alle kursene de tilbyr. De foregår via video og kan være tekstbaserte i visse tilfeller. Men det er altså en så stor variasjon i det du kan finne der at alt fra opplæring i sminke og skjønnhet, til kurs innen Python finnes der. Og det er mye mer også, og alt dette gjør det som sagt veldig interessant. Det er verdt å utforske ens muligheter, og du får jo et kurssertifikat og kompetanse som du faktisk kan bruke på ekte.

Ta en titt på alle kategorien som finnes innen utdanning, og det kan faktisk godt hende at du blir inspirert og får lyst til å prøve deg på noe nytt. Igjen, om over 40 millioner studenter er registrerte så betyr det at de har gjort veldig mye riktig. Ta en titt selv, du har ingenting å tape. Og det kan hende at livet tar en helt ny vending.

Har du brukt Umedy? Om du har, ta kontakt og fortell oss om det, vi ser frem til det!