Plantasjen

Alle anmeldelser

Plantasjen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Plantasjen

Er du ute etter en nettbutikk der du kan kjøpe blomster og andre tilbehør til uteområdet? I dag finnes det butikker innen stort sett alle varesegment på nett, men det store utvalget kan fort gjøre det vanskelig å vite hvilken butikk man burde velge. Har du for eksempel kommet over nettbutikken til Plantasjen og lurer på om dette er en trygg og pålitelig butikk? Her på ReviewsBird deler vi informasjon og anmeldelser fra kunder som allerede har handlet fra et gitt selskap for å gjøre det enklere for deg å velge det rette alternativet for deg!

Om Plantasjen
Plantasjen er en butikkjede som driver med salg av blomster og andre artikler til uteområdet både på nett og i fysiske butikker. Selskapet ble opprettet allerede i 1985 da Karl Ragnar Rimfeldt åpnet den første butikken på Skedsmo. Plantasjen sitt hovedkontor ligger i Kongsvinger og i dag har virksomheten over 120 butikker. Over 70 av disse ligger i Norge, mens resten er fordelt over landene Sverige og Finland. Ekspansjonen av selskapet utenfor Norge startet i 2001 da de først kom på plass i Sverige.

Produkter og tjenester av Plantasjen
Sortimentet til Plantasjen består i hovedsak av ulike planter, tilbehør og andre artikler til uteområdet. Utvalget er delt inn i flere produktkategorier som inneplanter, uteplanter, innredning, dyrk selv, uteplass og fritid, hagestell og husdyr. Du kan forvente å finne produkter som hagemøbler, blomsterpotter, jord og plantekasser. Når du handler fra denne nettbutikken kan du vente deg en leveringstid på mellom 1-5 virkedager. Fraktprisen varierer etter både størrelse, vekt og hvilket leveringsalternativ du ønsker å benytte deg av. Du kan også velge å benytte deg av en gratis "klikk og hent"-tjeneste som går ut på at du bestiller varen på nett for så å hente den i butikken du selv ønsker. Du har automatisk 30 dager bytterett på alle varer fra denne nettbutikken, noe som vil si at du i denne perioden kan returnere produktene så lenge de fremstår som nye, ubrukte og i originalemballasjen. Plantasjen har også en egen kundeklubb som gir medlemmene sine tilgang til eksklusive tilbud og andre fordeler. Ved å melde deg inn i kundeklubben vil du automatisk motta jevnlige nyhetsbrev på e-post om blant annet nyheter i sortimentet, tilbud og kampanjer. Det kan også være lurt å se etter en eventuell rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din før du gjennomfører et kjøp.

Komplimenter, klager og tips om Plantasjen
Vi har som formål å gjøre det enda enklere for forbrukere å finne frem til både gode og pålitelige nettbutikker. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring dersom du har handlet fra plantasjen. Kan du si noe som leveringstiden til dette selskapet? Kom varene til forventet tid? Opplevde du god service dersom du var i kontakt med deres kundeservice avdeling? Hvordan var brukervennligheten til nettsiden, var det enkelt å gjennomføre en bestilling? Dette og annen relevant informasjon kan være svært nyttig for andre som vurderer å handle fra et selskap.