Plantasjen Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Plantasjen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

F
Frederique
Jeg har nylig besøkt Plantasjen, og jeg er veldig imponert over utvalget og kvaliteten på plantene deres. Det var en hyggelig opplevelse å gå rundt i butikken og se alle de vakre blomstene og potte...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk planteopplevelse hos Plantasjen

  Jeg har nylig besøkt Plantasjen, og jeg er veldig imponert over utvalget og kvaliteten på plantene deres. Det var en hyggelig opplevelse å gå rundt i butikken og se alle de vakre blomstene og potteplantene som var tilgjengelige for kjøp. Det beste med Plantasjen er at de ikke bare har planter, men også alt annet du trenger for å dyrke dem selv. Fra jord til gjødsel, hageredskap og møbler - de har virkelig alt under samme tak! Jeg satte spesielt pris på det store utvalget av friske urter som var tilgjengelige for kjøp. Men det aller beste med dette stedet er nok den kunnskapsrike betjeningen. De ansatte hadde en enorm entusiasme for jobben sin, samt mye ekspertise innen plantevekst og vedlikehold av hager. De var alltid villige til å hjelpe meg med mine spørsmål om hva slags jord eller gjødsel som passet best for plantene mine. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Plantasjen til alle planteglade mennesker der ute som leter etter et godt utvalg av sunne planter - uansett om du vil ha noen nye blomster i vinduskarmen eller ønsker å lage din egen grønnsakshage!


Andre så også på