Perlego Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Perlego

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Lourdes Huel
Perlego er en fantastisk ressurs for alle som ønsker å spare penger på studiemateriell og samtidig ha tilgang til et bredt spekter av akademiske bøker. Med Perlego kan du lese tusenvis av profesjon...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Perlego: En nødvendighet for alle studenter

  Perlego er en fantastisk ressurs for alle som ønsker å spare penger på studiemateriell og samtidig ha tilgang til et bredt spekter av akademiske bøker. Med Perlego kan du lese tusenvis av profesjonelle og akademiske e-bøker på ett sted, og det beste av alt er at du kan spare opp til 90% på lærebøkene dine. Jeg har nylig tatt i bruk Perlego, og jeg må si at jeg er utrolig imponert over deres tjenester. Registreringsprosessen var enkel og problemfri, og det tok ikke lang tid før jeg kunne begynne å utforske hele biblioteket med tekster. Jeg fant raskt de bøkene jeg trengte for mine studier, inkludert noen nyere titler som ikke engang var tilgjengelige i fysiske bokhandlere ennå. Det beste med Perlego er at alt fungerer sømløst både på datamaskin og mobiltelefon – slik at man alltid har muligheten til å lese hvor enn man befinner seg. I tillegg synes jeg grensesnittet er ryddig, intuitivt å bruke samt konfigureringen av skrifttyper gjorde lesing behagelig for øynene mine. Jeg vil absolutt anbefale Perlego til alle studenter - spesielt de som stresser over kostnadene knyttet ved kjøp av tunge teksbøker! Hva venter du på? Prøv deres gratis prøveperiode nå!


Andre så også på