Euroflorist

Alle anmeldelser

Euroflorist

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Euroflorist

Det er visse ting alle blir glade for å motta, som viser at man blir satt pris på. Blomster er noe som alle setter pris på, og selv om det er visse anledninger der de er for triste stunder, så er det som oftest for å vise kjærlighet. Og da er det naturlig at det finnes veldig mange blomsterbutikker rundt omkring. En av dem er Euroflorist, som du kanskje har erfaring med? Om ikke, så hvorfor ikke lese vår anmeldelse her, for å se om dette er en butikk for deg? Vi antar at du kommer til å like den, men det er jo greit å ha litt informasjon med seg uansett. Og det får du her hos oss, så ta gjerne en titt!

Hva du bør vite om Euroflorist
Det er visse produkter som liksom hører til visse land. Det er jo ikke sånn at blomster, og spesielt tuilpaner, hører bare til Nederland, men de er veldig kjente for det. Og det er også der Euroflorist har sitt hovedkontor. Det er jo i stor grad et internasjonalt selskap, med kontor i Norge for eksempel, men det er fra Amsterdam organisasjonen styres. Og det virker jo definitivt som om at de har gjort mye riktig sånn sett, med tanke på suksessen, utvalget av blomster og den høye kvaliteten man får rent generelt. Og det er jo så mange anledninger man kan trenge å sende en blomst eller to, så det er bra at du har en slik nettside å lene deg på.

Når du bestiller, innen et visst klokkeslett så kan du få frakt samme dag også, det er noe som er mer mulig i byene enn ellers i landet dog. Frakt er noe som tilkommer, men det er vel ikke den største tingen å tenke på når man bestiller blomster!

Hva du kan kjøpe
Vel, men tanke på at det er en blomsterbutikk, så er det blomster du kan kjøpe. Og de har gjort det enkelt sånn sett, ved kategorisere blomstene de selger i passende kategorier. Så om du er ute etter blomster til bursdag, bryllup, begravelse eller for noe romantisk, så har de gjort mye lettere for deg å finne frem. Du kan velge selv hvilken blomst du vil bestille, så klart, men det er i det minste lettere på denne måten. Så har du også muligheten til å velge tilbehør, som en liten kosebjørn eller kanskje litt sjokolade. Det er dog først og fremst blomstene du skal se på, og det er definitivt sånn at man blir fristet til å handle der når man ser utvalget og hvor fint det er.

Til slutt bør vi også nevne at du har mulighet til å bestille blomster for utlandet. Om du har noen du er glad i USA så kan du bestille blomster til dem via Euroflorist!

Har du kjøpt hos Euroflorist før? Har du noe du vil fortelle om? Gjør gjerne det, så hjelper du våre lesere i samme slengen også!