Euroflorist Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Euroflorist

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Davion Block
Jeg har nylig brukt Euroflorist til å sende blomster til en venn, og jeg er virkelig imponert over deres tjenester. Bestillingen var så enkel å gjøre via nettsiden deres, og blomstene ble levert sa...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Blomstrende Toppkarakterer hos Euroflorist

  Jeg har nylig brukt Euroflorist til å sende blomster til en venn, og jeg er virkelig imponert over deres tjenester. Bestillingen var så enkel å gjøre via nettsiden deres, og blomstene ble levert samme dag! Buketten var vakker og av høy kvalitet. Det var også hyggelige små ekstradetaljer med kortet vedlagt i pakken som virkelig gjorde dagen mer spesiell for mottakeren. Det jeg likte spesielt godt med Euroflorist sine tjenester er hvor stort utvalget av blomster de hadde på nettsiden sin. De hadde alt fra klassiske buketter til vakre arrangementer som passet enhver anledning eller preferanse. Til slutt, må jeg gi skryt til leveringsprosessen - den gikk knirkefritt uten noen problemer. Så hvis du vil sende blomster på raskt vis, med fantastisk service og et stort utvalg så kan absolutt Euroflorist være det rette valget for deg!


Andre så også på