Staysure Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Staysure

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

P
Pacocha
Jeg kjøpte Expat Travel Insurance fra Staysure før jeg dro på ferie til Spania. Jeg ble imponert over kundeservice som var tilgjengelig hele tiden for å besvare alle spørsmålene mine og veilede meg...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Sikkerhet på tur

  Jeg kjøpte Expat Travel Insurance fra Staysure før jeg dro på ferie til Spania. Jeg ble imponert over kundeservice som var tilgjengelig hele tiden for å besvare alle spørsmålene mine og veilede meg gjennom hele kjøpsprosessen. Egentlig hadde jeg aldri tidligere tenkt så mye på reiseforsikring, men etter at en venninne fikk problemer i utlandet, innså jeg hvor uhyre viktig det er å ha god dekning når man er langt hjemmefra. Heldigvis har Staysure et stort spekter av planer og programvarer for ulike behov slik at du kan finne en forsikring som passer nettopp dine krav. Til slutt vil jeg gjerne nevne at hvis du leter etter god dekning med rimelige priser, bør Staysure være førstevalget ditt. Det er absolutt verdt å bruke litt ekstra penger for å ha trygghet og sikkerhet når du skal ut på eventyr i utlandet.


Andre så også på