XTB Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

XTB

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kulas
Jeg har nylig hatt en veldig positiv opplevelse med XTB og deres FX & CFDs-handelsplattform. Jeg ble umiddelbart imponert over det store utvalget av finansielle markeder tilgjengelig for handel, in...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positiv erfaring med XTB sine tjenester

  Jeg har nylig hatt en veldig positiv opplevelse med XTB og deres FX & CFDs-handelsplattform. Jeg ble umiddelbart imponert over det store utvalget av finansielle markeder tilgjengelig for handel, inkludert aksjer, indekser, råvarer og mer. Plattformen var også svært brukervennlig og intuitiv å navigere gjennom. En annen ting som skiller seg ut for meg er at de er regulert av FCA (den britiske finansregulator). Dette gir meg trygghet på at jeg handler hos en seriøs aktør i markedet. Kundeservice også var på et høyt nivå. Jeg hadde noen mindre tekniske problemer mens jeg prøvde å sette opp kontoen min, men disse ble raskt løst takket være den responsive kundestøtten. Alt i alt vil jeg si at mitt førsteinntrykk av XTB har vært meget godt og jeg ser frem til å fortsette trading hos dem i fremtiden.


Andre så også på