Uphold Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Uphold

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Emard
Jeg kjøpte nylig kryptovaluta på Uphold og vil gjerne dele min erfaring. Jeg var litt nervøs for å bruke en digital handelsplattform, men jeg ble imponert over hvor enkelt det var å komme i gang. R...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  "Min Grip-punktsopplevelse med Uphold!"

  Jeg kjøpte nylig kryptovaluta på Uphold og vil gjerne dele min erfaring. Jeg var litt nervøs for å bruke en digital handelsplattform, men jeg ble imponert over hvor enkelt det var å komme i gang. Registreringsprosessen tok bare noen få minutter, og jeg kunne umiddelbart begynne å handle. Jeg satte inn penger på kontoen min ved hjelp av bankoverføring, og midlene ble tilgjengelige nesten umiddelbart. Handelsfunksjonene er tydelig merket og enkle å bruke, selv for noen som meg som ikke er spesielt teknisk kyndig. Det var også hyggelig at de tilbyr både kryptovaluta OG edle metaller - noe annet steder virker mangelfullt. Hva angå Informasjon om avgifter syntes jeg dette også var rimelig gjort. Alt i alt hadde jeg en flott opplevelse med Uphold, og vil absolutt anbefale dem til alle som ønsker å kjøpe eller selge digitale eiendeler!


Andre så også på