TransferWise Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

TransferWise

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Aleen
TransferWise er en utmerket plattform for online pengeoverføringer. Jeg har nylig brukt denne tjenesten til å overføre penger fra Norge til USA, og det var enkelt og raskt. Prisene er også mye lave...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En Utmerket Tjeneste for Online Pengeoverføring: En Anmeldelse Av Transferwise

  TransferWise er en utmerket plattform for online pengeoverføringer. Jeg har nylig brukt denne tjenesten til å overføre penger fra Norge til USA, og det var enkelt og raskt. Prisene er også mye lavere enn hva bankene tar når man sender penger internasjonalt. Det jeg satte mest pris på ved TransferWise var transparensen i gebyrene. De opplyser om hvor mye de vil ta i gebyr på forhånd slik at man ikke blir overrasket av skjulte kostnader senere. Plattformen var også veldig brukervennlig og enkel å navigere gjennom. Jeg hadde ingen problemer med å legge inn informasjon eller følge instruksjonene som var gitt. Alt i alt, hvis du trenger å sende penger internasjonalt, vil jeg definitivt anbefale TransferWise-plattformen takket være dens lave priser, transparente gebyrer og brukervennlige grensesnitt!


Andre så også på