TransferGo Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

TransferGo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Stroman
Jeg har nylig benyttet meg av TransferGo for å sende penger til venner i utlandet, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Å bruke platformen deres var enkelt og intuitivt – selv for...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  TransferGo - En Effektiv Og Rimelig Plattform For Pengeoverføring

  Jeg har nylig benyttet meg av TransferGo for å sende penger til venner i utlandet, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Å bruke platformen deres var enkelt og intuitivt – selv for noen som meg som ikke er spesielt teknisk kyndig. Det var også veldig rimelig å overføre pengene mine gjennom TransferGo, ettersom avgiftene deres er lavere enn mange andre alternativer på markedet. Dette var spesielt gledelig siden jeg tidligere har opplevd høyere kostnader knyttet til pengeoverføringer. Utover dette likte jeg også hvor raskt prosessen var. Pengene ble overført umiddelbart etter at de hadde mottatt betalingen min, noe som ga meg fred i sinnet å vite at transaksjonen hadde gått smertefritt. Samlet sett kan jeg definitivt anbefale TransferGo til alle som trenger en pålitelig og prisgunstig løsning for internasjonale pengeoverføringer!


Andre så også på