PayPal Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

PayPal

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kiehn
Jeg har nylig brukt PayPal sine tjenester for å utføre noen digitale betalinger og jeg er så imponert over hvor raskt og sikkert alt gikk. Jeg opprettet en konto på nettet, som var veldig enkelt å ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Virkelig Effektiv Betaling - Digital Lommebok På Sitt Beste

  Jeg har nylig brukt PayPal sine tjenester for å utføre noen digitale betalinger og jeg er så imponert over hvor raskt og sikkert alt gikk. Jeg opprettet en konto på nettet, som var veldig enkelt å gjøre, satte inn penger og kunne deretter begynne å bruke tjenesten umiddelbart. Transaksjonene ble fullført øyeblikkelig uten problemer eller forsinkelser. Det beste med PayPal er at du kan sende eller motta penger fra hvor som helst i verden. Det er også mulig å betale online mer effektivt enn andre tjenester jeg tidligere har brukt, spesielt når det gjelder netthandel. Sikkerheten til transaksjoner som skjer via denne plattformen kan også ikke undervurderes ettersom alle data blir beskyttet av den høyeste grad av sikring. Totalt sett var min erfaring med PayPal veldig positiv, deres digitale lommebok lar deg administrere pengene dine lettere ved hjelp av et stort utvalg av nyttige funksjoner samt den problemfrie kontobruken som passer til de fleste behov hos brukerne. Deres verdiente popularitet snakker virkelig for seg selv!


Andre så også på