Nordnet

Alle anmeldelser

Nordnet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Nordnet

Penger er et hett tema uansett hvem man snakker med, og uavhengig hvilken tid. Økonomi og det å ha det finansielle på plass, som en privatperson, er ikke alltid like lett, og det å spare føles vanskelig. Det er dog noe som er mulig å få hjelp med, blant annet med nettsider som Nordnet. Om ikke annet så er det en nettside som det er greit å vite om, og kanskje ha litt erfaring rundt. Les gjerne vår anmeldelse her for å få all informasjon du behøver, og se om det å bruke Nordnet kan være for deg eller ikke. Vi skal i hvert fall gi deg informasjonen du behøver, så tar vi det derfra deretter! Les gjerne videre her for det du trenger.

Hva du bør vite om Nordnet
Dette er det man kaller for en internettmegler, noe som i essens betyr at du gir dem penger som de investerer videre, eller som de sparer for deg, slik at du for avkastning av det. Det er kanskje noe som umiddelbart høres litt mistenkelig ut, men dette er en bedrift med lang erfaring i bransjen, og har vært i gang siden 1984. Da har det naturligvis vært i en annen form, for internett var jo ikke eksisterende. Det er altså noe som er av interesse for de som er ute etter å tjene litt penger, men det er klart, avkastningen du kan forvente varier. Det er vanskelig å si hvordan det vil gå fra enkeltsituasjon til enkeltsituasjon.

Så er det også noe som hjelper at det er et selskap for Norden, noe som kanskje gir litt mer tillit enn om det hadde vært fra andre deler i verden. Hvorvidt du vil bruke tid og penger på Nordnet er opp til deg, men det er i det minste greit å vite om?

Hvordan det fungerer hos Nordnet
Det er jo ganske enkelt på mange måter. Det du trenger å gjøre er å overføre pengene, rett og slett. Så er det klart, du skal også fortelle dem om hvordan du vil at de skal forvalte, om det er i et pensjonfond, aksjer eller annen investering. Det er opp til deg, men det er å anbefale at du får så mye informasjon som mulig om de enkelte variantene slik at du har så gode forutsetninger som mulig også. Det er tross alt dine penger det er snakk om, så det at du vet hva du driver med, til en viss grad i det minste, er viktig.

Det er mye å like med tjenesten, om du er interessert i det. Og kjenner du ikke til den så anbefaler vi at du tar en titt. Det er profesjonelt og pålitelig, men enhver investering av penger medfører automatisk risiko. Så ta en titt, skynd deg sakte, og så kan det hende du ender opp med å tjene penger.

Om noen av våre lesere har brukt Nordnet, så fortell oss om det, og om dere anbefaler det til andre!