Nordea Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Nordea

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Allison
Jeg har nylig opplevd å være en kunde hos Nordea og jeg ønsker å dele min erfaring. Jeg kan med glede si at tjenestene de tilbyr er meget omfattende og tilpasset både privat- og bedriftskunder. Det...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En Allsidig Finansiell Samarbeidspartner: Min Anbefaling av Nordea

  Jeg har nylig opplevd å være en kunde hos Nordea og jeg ønsker å dele min erfaring. Jeg kan med glede si at tjenestene de tilbyr er meget omfattende og tilpasset både privat- og bedriftskunder. Det var veldig praktisk for meg å kunne søke om boliglån, kjøpe forsikring, investere i aksjer eller fond, samt få rådgivning på ett sted. Kundeservicen var fantastisk og hver gang jeg kontaktet dem via chat eller telefon ble jeg møtt av høflige representanter som hjalp meg effektivt med mine spørsmål. Det mest imponerende aspektet ved Nordea var deres fokus på å gi Innovative løsninger som gir økonomisk trygghet for sine kunder. Dette gjorde valget mitt lettere når det kom til hva slags type bank skulle velge da det føles godt å ha en samarbeidspartner som tenker på sikkerhet. Alt i alt vil jeg anbefale Nordea hvis du er ute etter et allsidig finansielt selskap med et bredt utvalg produkter innen lån, sparing og investering!


Andre så også på