Nordea

Alle anmeldelser

Nordea

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo DNB
DNB

Å velge riktig bank kan være et av de viktigste valgene du tar. Hvilken bank som passer best for deg avhenger også av mange ulike...

Nordea

Er du på jakt etter en ny bank, men er usikker på hvilken du burde velge? Å velge riktig bank er en av de viktigste avgjørelsene vi tar for vår økonomiske sikkerhet. Det er selvfølgelig svært viktig at vi forsikrer oss om at banken både er pålitelig og trygg. Det beste du kan gjøre for å finne ut av dette er å lese om andre kunder sine tidligere erfaringer med selskapet. Her på ReviewsBird deler vi både informasjon og anmeldelser og finansinstitusjoner som blant annet Nordea for å gjøre det enklere for deg å velge det rette alternativet!

Om Nordea
Nordea er et finanskonsern som er tilgjengelige i ulike nordiske land. Hovedkontoret til selskapet ligger i Helsingfors i Finland, og Nordea ble etablert i 2000. I dag har Nordea også filialer i flere europeiske land som blant annet Norge, Danmark, Sverige, Tyskland og Storbritannia. Selskapet hevder selv å være et av de aller største finanskonsernene i Nord-Europa.

Produkter og tjenester av Nordea
Nordea er et finanskonsern som tilbyr ulike finanstjenester for både bedrifter og privatpersoner. Produktene og tjenestene til Nordea er delt inn i følgende hovedkategorier; daglig bruk, nettbank og mobilbank, konto og betalinger, lån og kreditt, sparing og investering, pensjon, forsikring og kundekonsepter. Dagligbruk innebærer alt som har med dagligbank å gjøre som for eksempel konto, overføringer og kort. Når det kommer til lån tilbyr Nordea ulike typer lån som blant annet boliglån, billån og forbrukslån. Et forbrukslån er et lån der banken ikke tar sikkerhet i eiendeler som hus eller bil slik som man må med boliglån eller billån. Ulempen med forbrukslån er at de som oftest er vesentlig mye dyrere når det kommer til renter og tilbakebetaling. I tillegg til å ta opp lån kan du også kjøpe forsikring gjennom Nordea. Her tilbyr de forsikringer som reiseforsikring, livsforsikring og innboforsikring. Disse forsikringene blir tilbudt gjennom Nordea sin samarbeidspartner Gjensidige. Nordea kan også hjelpe deg med både pensjon og investering. For pensjon kan du blant annet åpne en egen pensjonskonto som samler tidligere og nåværende pensjon på samme konto, opprette en individuell pensjonssparing eller en fondskonto for pensjon. Når det kommer til investeringer har tilbyr Nordea deg hjelp til å planlegge, organisere og utføre ulike investeringer gjennom sidene deres og ved hjelp av rådgiverne deres. De kan blant annet hjelpe deg med kjøp og salg av aksjer, fondssparing og andre verdipapirtjenester. For mer informasjon om Nordea og deres tjenester så kan du også følge finanskonsernet på sosiale medier som Facebook, Instagram og YouTube.

Komplimenter, klager og tips om Nordea
Har du benyttet deg av noen av produktene eller tjenestene til Nordea? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste og tryggeste tjenesteleverandørene. Fortell gjerne litt om din erfaring med kundebehandlingen, brukervennligheten til banktjenesten eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å bli kunde hos Nordea.