Lunar Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Lunar

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kareem Schinner
Jeg har nylig opplevd å bruke Lunar sine tjenester for å ta kontroll over min økonomi og jeg kan ærlig si at jeg er veldig fornøyd med produktet. Jeg meldte meg på på bare noen få minutter og fikk ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Få Bedre Kontroll Over Dine Penger Med Lunar

  Jeg har nylig opplevd å bruke Lunar sine tjenester for å ta kontroll over min økonomi og jeg kan ærlig si at jeg er veldig fornøyd med produktet. Jeg meldte meg på på bare noen få minutter og fikk en gratis konto og kort - akkurat som 500,000 andre brukere. Tjenesten har virkelig hjulpet meg å tenke mer bevisst rundt hvordan jeg bruker pengene mine. Det var spesielt ett trekk ved Lunar sin tjeneste som gjorde den til en highlight: muligheten til å sette opp budsjetter. Det fungerer helt fantastisk! Jeg kunne lage ulike budsjettplaner for hver av mine utgifter, inkludert mat ute, dagligvarer, bensin osv., slik at jeg visste akkurat hvor mye penger jeg hadde igjen i måneden etter alle nødvendige kostnader. Det var også rask respons når det kom til eventuelle bekymringer eller spørsmål fra min side - laget bak produktet ga god veiledning gjennom hele prosessen. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Lunar til hvem som helst der ute på jakt etter en måte å organisere sin økonomi på bedre enn før - registreringen gikk lekende lett og de har gode verktøy laget for deg som ønsker et smartere pengebruk.


Andre så også på