Lunar

Alle anmeldelser

Lunar

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Lunar

Det pågår store forandringer i bankverdenen, og vi ser stadig nye løsninger. Det finnes mange typer banktjenester tilgjengelig i Norge. Det vi kaller grunnleggende banktjenester er tilgjengelig for alle som bor i Norge, uavhengig av statsborgerskap. Grunnleggende banktjenester innebærer bankkonto, betalingskort uten bilde, også kjent som debetkort og tilgang til nettbank. Lunar kan være en bank for deg. De har som mål å tilby en god banktjeneste for land i norden. Men passer denne banken for deg? Kan du stole på denne banken? Lever de opp til kundene sine forventninger? Burde du heller velge en annen bank? Få svar på alle disse spørsmålene ved å lese gjennom anmeldelser fra Lunar sine kunder.

Om Lunar
Som selskap er Lunar relativt nytt. De har eksistert siden 2015 og har vokst veldig fort siden oppstarten. Det danske selskapet utvidet seg til både Norge og Sverige, og har over 100 ansatte i landene. De har også fått nesten 400 millioner kroner i funding fra ulike instanser og har også en banklisens, som de fikk i 2019. Den store fristelsen med en slik tjeneste er at de påstår seg å være nye og ubundne av gamle og tradisjonelle banksystem. Det er en ny måte å holde orden på din egen økonomi, hvor banken i seg selv spiller en mindre aktiv rolle enn vanlige banker gjør. Ansvaret ligger i større grad på deg, men det betyr også at du har flere verktøy tilgjengelig for å takle det ansvaret. Mye ligger jo på din egen vilje så klart, og hva du er villig til å investere av tid og krefter på din egen økonomi.

Tjenester av Lunar
Det er en bank som er tilgjengelig via en app på telefonen din. På appen kan du lage en bankkonto. Du kan laste ned appen for iPhone og Android gratis. Lunar har mer enn 400.000 brukere i hele Norden. Alle nye Lunar-brukere får gratis bankkonto og Visa-kort når de registrerer seg. I Lunar-appen får du full oversikt over ditt eget forbruk. Du kan  i tillegg sette opp automatisk sparing, samt investere i fond og aksjer. Lunar har ikke noen unødvendige avgifter. De gir deg 1 % rente på penger du har på brukskontoen din. Betalingskortet mottar du ved registrering. Det er et vanlig, tomt Visa-kort som du selv overfører penger til. Kortet er direkte koblet til Lunar-appen og appen oppdateres i sanntid når du handler med kortet. Kortet er ikke et kredittkort, så du trenger ikke å bekymre deg for det. Du kan velge å ha Lunar som primær- eller sekundærkonto. Det er også enklere å holde oversikt over økonomien med appen, hvor du kan spare kvitteringer, sette opp spareutfordringer for å kjøpe noe du har lyst på og sette opp et budsjett. Det er på mange måter smidig og enkelt og du kan altså sentralisere din økonomi til en enkelt app om du ønsker. I teorien er det noe som skal gjøre det lettere for deg, men det gjelder jo så klart å utnytte muligheten.

Les anmeldelser av tjenester.

Erfaringer med Lunar
Vi ønsker å få innspill fra de av dere som har brukt Lunar. Hva synest du? Var tjenesten som forventet? Hvordan var prisene? Vil du anbefale butikken til en venn? Uavhengig av hva dine tanker er, ønsker vi gjerne at du deler dine erfaringer. På den måten kan potensielle kunder enklere danne et bilde av denne bedriften. Takk for tiden!