Gemini Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Gemini

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Sydni
Jeg har nylig kjøpt kryptovaluta på Gemini og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Plattformen var enkel å navigere og jeg følte meg trygg gjennom hele prosessen. Det var ingen kjedelige skje...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En Fantastisk Kundeopplevelse hos Gemini

  Jeg har nylig kjøpt kryptovaluta på Gemini og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Plattformen var enkel å navigere og jeg følte meg trygg gjennom hele prosessen. Det var ingen kjedelige skjemaer eller overdreven informasjon som skulle fylles ut, alt var rett frem og enkelt. Kundeservicen deres var også fantastisk. Jeg hadde noen spørsmål om bruk av plattformen før jeg satte inn midler, og representanten kunne ikke vært mer hjelpsomme - de forklarte alt i detalj slik at det ble helt tydelig for meg hva som skulle gjøres videre. Det tok bare noen få minutter før pengene mine ble satt inn på kontoen min, noe som overrasket meg positivt - så rask behandlingstid er sjelden. Gemini gir et trygt miljø hvis du ønsker å kjøpe CryptoValuta . Jeg vil definitivt anbefale denne plattformen til alle som ønsker å investere i kryptovaluta.


Andre så også på