Freedom24 Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Freedom24

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Emmanuelle Oberbrunner
Jeg har akkurat hatt en strålende opplevelse med Freedom24. Som en nykommers investor var jeg skeptisk til å velge en online megler, men etter å ha blitt anbefalt av noen venner, bestemte jeg meg f...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Utmerket online meglertjeneste

  Jeg har akkurat hatt en strålende opplevelse med Freedom24. Som en nykommers investor var jeg skeptisk til å velge en online megler, men etter å ha blitt anbefalt av noen venner, bestemte jeg meg for å gi dem et forsøk. Registreringsprosessen var veldig enkel og brukervennlig. De tilbyr også kundestøtte på flere språk, som var nyttig for meg da engelsken min ikke er så god. Det beste med Freedom24 er deres utvalg av aksjer du kan investere i. Du finner alt fra «Big Tech»-aksjer som Apple og Google til mindre kjente selskaper som potensielt kan gi stor gevinst i fremtiden. Jeg satset på noen av de største teknologiselskapene og ble overveldet av hvor mye inntekt jeg fikk på kort tid. En annen positiv ting med Freedom24 er grensesnittet deres - det er svært brukervennlig og gir deg all den informasjonen du trenger om hver aksje før du tar beslutningen om å investere eller ei. Og hvis du lurer på noe underveis, står kundeservice klar til å hjelpe deg når som helst. Alt i alt: Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Freedom24 og ville absolutt anbefale dem videre!


Andre så også på